Andersen Global verwelkomt B.A. Tax Accountants in Luxemburg

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global kondigt extra aanwezigheid aan in Europa aan met B.A. Tax Accountants, een belastingfirma gevestigd in Luxemburg (stad). De samenwerkingsovereenkomst toont de uitbreiding aan van Andersen Global in de regio. Managing Director Michael Probst staat aan het hoofd van het B.A. Tax Accountants-team.

“De professionals bij B.A. Tax Accountants openen een nieuwe dimensie voor onze internationale capaciteiten en bieden een uitstekende verbinding met Duitsland en de rest van de EU. Luxemburg is een belangrijke markt voor belastingdiensten en onze nieuwe collega's breiden onze vaardigheid uit om de beste grensoverschrijdende diensten te leveren” zei Mark Vorsatz, Global Chairman en CEO van Andersen Tax LLC.

B.A. Tax Accountants verleent diensten voor alle belastingsectoren, inclusief belastingplanning, belastingstructuur, fusies en overnames, liquidaties en herstructurering. Persoonlijke belastingen, btw, bedrijfsbelastingen, evenals speciale items als verrekenprijzen, vermogensplanning, boekhoudkundig werk en administratieve hulp voor bedrijven in Luxemburg worden door het gecombineerde team in Luxemburg aangeboden.

B.A. Tax Accountants heeft een bestaande relatie met het team van Andersen Tax in Luxemburg en zorgt voor klantondersteuning. Michael Probst zal ook de rol overnemen van Office Managing Director van Andersen Tax in Luxemburg.

“We hebben al enige tijd een relatie met vele Partners in aangesloten firma's van Andersen Global en de samenwerking zal een toegevoegde waarde hebben voor onze klanten en ons personeel” merkte Michael op. “Wij hechten waarde aan goed beheer, transparantie en het verlenen van belasting- en accountingdiensten van hoge kwaliteit en op maat. Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met een organisatie die deze zelfde principes uitdraagt.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 104 locaties via aangesloten firma's en samenwerkende firma's.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742