Vendavo neemt Navetti over

Intelligente prijsvorming eenvoudig gemaakt voor zowel middelgrote als grote B2B-bedrijven

DENVER (VS)--()--Om het huidige aanbod van commerciële uitmuntendheid voor grote ondernemingen te ondersteunen en een intelligent prijsbeheer te leveren met een snelle terugverdientijd voor het middensegment, heeft Vendavo, een toonaangevende leverancier van op cloud gebaseerde oplossingen voor commerciële uitmuntendheid, vandaag de overname aangekondigd van de Zweedse leverancier van SaaS-software voor prijsvorming Navetti AB.

“Nu moeten bedrijven meer dan ooit de snel veranderende marktomstandigheden en voorkeuren voor klantenaankopen bijbenen”, zegt Bruno Slosse, president en CEO van Vendavo. “En dat geldt in het bijzonder als het gaat om hun prijsstrategieën en tactieken. Prijzen moeten op intelligente wijze interne en externe factoren in realtime afwegen en de optimale prijs bepalen voor een verbetering van de winstgevendheid en klantenbehoud. De toevoeging van Navetti vult deze visie verder aan.”

Met Navetti voegt het commerciële uitmuntendheidsplatform van Vendavo robuuste functionaliteit toe in op regels gebaseerde, klantwaardegericht strategisch prijsbeheer dat dynamisch reageert op veranderende marktomstandigheden, concurrerende data-sourcing van prijzen, beheer van overdrachtsprijzen, kostenbeheer en op cloud gebaseerde rapportage en analyse.

Deze op SaaS gebaseerde oplossingen kunnen ook worden geleverd in een gestructureerd en snel implementatieproces voor een snelle ROI: 2 uur voor de eerste systeemimplementatie, 2 weken voor de systeemconfiguratie van beste werkmethoden, en 2 maanden voor volledige systeem- en procesintegratie met bestaande CRM- en ERP-oplossingen.

“Het combineren van onze krachtige maar eenvoudig te gebruiken prijsoplossingen die zich richten op internationale prijsvormingssactiviteiten met Vendavo's uitstekende reputatie en aanwezigheid op de markt, is zeer opwindend,” zei Andreas Westling, CEO van Navetti. “Dit zal nieuwe markten openen voor de technologie en nieuwe mogelijkheden creëren, vooral binnen CPQ, voor bestaande klanten van Navetti.”

Navetti heeft aanzienlijk succes in heel Europa en biedt prijsoplossingen voor B2B-fabrikanten en aftermarket-klanten, maar heeft ook een groeiende aanwezigheid in prijsstellingssystemen voor e-commerce-oplossingen voor zowel B2B- als B2C-markten. Deze overname biedt Vendavo een grotere aanwezigheid op de markt en verticale expertise en versterkt het leiderschap van de onderneming op het gebied van commerciële uitmuntendheid voor zowel de onderneming als het middensegment.

Ondersteunende hulpbronnen:

Over Vendavo

Vendavo versterkt de verschuiving naar digitaal zakendoen voor 's werelds meest veeleisende B2B-bedrijven, waarbij waarde, groeiende marge en omzetgroei worden ontsloten. Met het Commerciële Uitmuntendheidplatform van Vendavo ontwikkelen bedrijven dynamische klantinzichten en optimale prijsstrategieën die de marge maximaliseren, de verkoopeffectiviteit verhogen en de klantervaring verbeteren. Met een jaarlijkse margeverbetering van in totaal meer dan $ 2,5 miljard voor chemicaliën, distributie, hightech en productie biedt Vendavo geavanceerde analyses en diepgaande branchekennis waarmee bedrijven een stap voor blijven lopen. Vendavo heeft haar hoofdkantoor in Denver, CO en heeft kantoren over de hele wereld. Kom meer te weten op Vendavo.com.

Over Navetti

Navetti biedt een combinatie van geavanceerde software voor prijsoptimalisatie en consultingexpertise. Navetti PricePoint™ is het veelgeprezen softwarepakket, een essentieel hulpmiddel voor dagelijkse prijsoptimalisatie over alle aspecten van prijsstrategieën. Dit wordt ondersteund door de expertise van de consultants van Navetti Consult™ die klanten helpen om sneller hogere winsten te bereiken door middel van inzichtelijke op waarde gebaseerde prijsstrategieën en snelle systeemimplementatie. De aanpak van Operationele Prijsvorming van Navetti is oorspronkelijk ontwikkeld om de complexe uitdagingen voor prijsvorming in grote internationale B2B-markten op te lossen en is vandaag de dag net zo goed thuis in B2C e-commerce-applicaties, zoals blijkt uit een groot en groeiend aantal blue-chip klanten. Navetti AB werd opgericht in 2003 en is gevestigd in Stockholm, Zweden met extra kantoren in Düsseldorf, Duitsland, Parijs, Frankrijk en Helsinki, Finland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kimberly Communications
Kim Boeckenstedt
319.389.6953
kb@kimberlycommunications.com

Contacts

Kimberly Communications
Kim Boeckenstedt
319.389.6953
kb@kimberlycommunications.com