STCPartners wordt Andersen Tax & Legal in Frankrijk

SAN FRANCISCO--()--Na vier jaar geleden lid te zijn geworden van Andersen Global heeft het in Parijs gevestigde STCPartners nu officieel de Andersen merknaam aangenomen, waarmee zij als eerste in Frankrijk de naam Andersen Tax & Legal zullen voeren. Het bedrijf was een van de eerste leden van de wereldwijde organisatie, die in de tweede helft van 2013 hielpen bij de aanzet van de eerste Europese uitbreiding, en wordt geleid door Managing Partners Hervé-Antione Couderc, Delphine Bariani en Pierre Bouley. Andersen Tax & Legal in Frankrijk is een juridische firma die zich specialiseert in private equity, en die haar cliënten op maat gemaakte en innovatieve diensten aanbiedt.

“Velen van ons hebben een vergelijkbare achtergrond en we voelden direct de natuurlijke klik tijdens onze eerste ontmoetingen. Deze samenwerking met gelijkgestemde professionals is essentieel voor ons bedrijf en voor onze cliënten, die op deze manier voordeel kunnen halen uit een naadloze en consequente dienstverlening van de hoogste kwaliteit in talloze economische centra over de hele wereld,” aldus Hervé-Antoine Couderc.

Delphine Bariani vult aan, “Wij, en onze teams, zijn voorbereid op het succes van deze lancering, en we zijn ons bewust van de geweldige mogelijkheid die we hebben om deel uit te maken van de ontwikkeling van een unieke juridische firma in Frankrijk, die beter dan ooit kan inspringen op de behoeftes en verwachtingen van onze cliënten.” Delphine Bariani is lid van de Global Board of Directors en Partner Pierre Bouley maakt deel uit van het Global Advisory Council.

Het in 2005 opgerichte bedrijf zal hun activiteiten voortzetten op het gebied van juridisch- en belastingadvies aan welgestelde families en hun bedrijven in Frankrijk, Europa, en wereldwijd. Andersen Tax & Legal adviseert ook private groepen en families, hun aandeelhouders en directeuren, evenals de managementteams van grote bedrijven, zowel beursgenoteerd als besloten vennootschappen, met uiteenlopende eigendomsverhoudingen. De primaire sectoren waar de firma zich op richt zijn landbouw en transport van consumentengoederen, energie, familiebedrijven, financiële dienstverlening, farmaceutische bedrijven, communicatie en telecom, private equity, onroerend goed en transport.

“Ik sta in nauw contact met ons team in Parijs, en ik hecht veel waarde aan hun innovatief zakelijk inzicht en hun grensoverschrijdende leidende mogelijkheden. Wij delen de kernwaarden van stewardship, onafhankelijkheid en transparantie, evenals een gezamenlijke visie voor het creëren van een buitengewoon en divers team dat best-in-class diensten kan aanbieden,” vult Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO Mark Vorsatz aan. “Een sterke aanwezigheid in Europa is voor ons bedrijf van het grootste belang, en onze groei in de markt wordt onderstreept door de officiële lancering in Frankrijk van de Andersen-naam.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 103 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742