Andersen Global kondigt aanwezigheid in India aan

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global is trots om te mogen aankondigen dat het een aanwezigheid in India heeft door de toevoeging van Nangia Advisors LLP, een belastingadvieskantoor met vestigingen in New Delhi, Mumbai, Noida, Gurgaon en Dehradun. Nangia Advisors LLP wordt een samenwerkend bedrijf van Andersen Global met meer dan 250 professionals en bijna 38 jaar ervaring, en is de eerste uitbreiding van Andersen in India.

Oprichter en Managing Partner Rakesh Nangia merkte op, “Onze samenwerking met Andersen Global is een verdere versterking van het sterke team dat we in India hebben en ons vermogen om kwaliteit en naadloze service te bieden in India en daarbuiten. De samenwerking biedt ons de mogelijkheid om nauw samen te werken met de beste professionals, gevestigd op meer dan 100 locaties over de hele wereld. Wij zijn van mening dat deze samenwerking een aanzienlijke toegevoegde waarde voor onze klanten zal betekenen.”

“De Indiase economie is een van de grootste ter wereld, dus onze groei is hier onderdeel van een grotere strategie om onze aanwezigheid in de regio te vergroten,” aldus Mark Vorsatz, Global Chairman en CEO van Andersen Tax LLC. “De beste zijn, integriteit en onafhankelijkheid blijven onze prioriteiten, en we zullen ons team in India blijven uitbreiden met dit in ons achterhoofd.”

Nangia Advisors LLP adviseert multinationals die zaken doen in India over een verscheidenheid aan onderwerpen waaronder strategieën voor markttoegang, reorganisaties, grensoverschrijdende belastingheffing, verrekenprijzen, fiscaal advies, fiscale procesvoering, fusies en overnames, en investeringsbankieren in een groot aantal sectoren. Dit omvat zowel particuliere als beursgenoteerde bedrijven en Fortune 500-bedrijven.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 100 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742