Uitbreiding van Andersen Global in het Midden-Oosten zet zich voort via Solutions Bridge in Koeweit

SAN FRANCISCO--()--Solutions Bridge, een Boekhoud- en bedrijfssecretariaatdienstenkantoor in Koeweit Stad, heeft een samenwerkingsovereenkomst met Andersen Global getekend. De toevoeging van een locatie Koeweit is een weerspiegeling van de groei van Andersen Global in het Midden-Oosten, een zeer belangrijke markt voor de organisatie.

“Een sterke praktijk in Koeweit is belangrijk voor ons regionale succes en dit is een buitengewone kans om wereldwijde de allerbeste diensten te blijven verlenen”, zei Mark Vorsatz, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Er vinden op dit moment veel veranderingen plaats in het Midden-Oosten en de ontwikkeling van belastingwetgeving is een belangrijke factor in de regio. De toevoeging van Solutions Bridge, een van de grootste boekhoudkantoren in Koeweit, positioneert ons voor nieuwe groeimogelijkheden.”

Solutions Bridge, opgericht door voormalige professionals van Andersen in Koeweit, staat onder leiding van partners Fouad Al Hourani. Het kantoor biedt boekhoud- en bedrijfssecretariaatdiensten voor individuen en ondernemingen voor een groot aantal verschillende branches.

“Ons team in Koeweit beschikt over veel kennis, is toegewijd aan transparantie en doet er alles aan om te voldoen aan de behoeften van onze klanten door hoogwaardige diensten en oplossingen aan te bieden, en we hebben deze kenmerken ook teruggezien in het team van Andersen”, zei Fouad. “Het bieden van de allerbeste boekhoud- en bedrijfssecretariaatdiensten is voor ons van groot belang en we kijken er naar uit om samen te werken met Andersen Global.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 96 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742