Andersen Tax & Legal opent kantoor in Sevilla

SAN FRANCISCO--()--Andersen Tax & Legal opende op 1 mei een vestiging in Sevilla, waarmee het haar uitbreiding in Spanje voortzet. Het bedrijf is ook gevestigd in Madrid, Barcelona en Valencia, en heeft nu een vierde locatie toegevoegd in het land waar het een vastberaden groeistrategie ontwikkelt.

Een team van zeven professionals vestigt zich in Sevilla, geleid door twee partners, José Manuel Pumar en Tomás Rivero. Daarnaast voegt Carlos Soto zich bij hen als hoofd van de afdeling procesvoering.

De nieuwe partners specialiseren zich in belastingrecht en kunnen bogen op een uitgebreide kennis van de markt in Sevilla. José Manuel Pumar is afgestudeerd in Rechten aan de Universiteit van Sevilla en heeft een doctorale graad in Bedrijfskunde van ESADE. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met belastingrecht. Voorafgaand aan Andersen Tax & Legal was hij partner bij Auren en medewerker bij Arthur Andersen.

Tomás Rivero heeft een graad in Rechten en Bedrijfskunde en Management van de Universidad Pablo de Olavide de Sevilla en een doctorale graad in Zakenrecht van het Centro de Estudios Garrigues. Tomás heeft uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsherstructurering.

“Het openen van een vestiging in Sevilla is een belangrijke stap in onze groeistrategie, waarmee we onze geografische dekking uitbreiden en ons blijven positioneren in de binnenlandse markt. Het reflecteert de inzet van onze organisatie in Spanje, waar het al vier vestigingen heeft van Andersen Tax & Legal, evenals aanwezigheid in Bilbao via Euskaltax, een samenwerkingsverband met Andersen Global,” aldus beherend vennoot van Andersen Tax & Legal in Spanje, Jaime Olleros. “Sevilla is een strategische locatie, en ons plan is onze aanwezigheid in de markt te versterken door onze capaciteit in de komende maanden uit te breiden met omvangrijke dienstverlening van hoge kwaliteit, om aan de behoeften van onze cliënten tegemoet te komen.”

Andersen Tax & Legal is het Spaanse onderdeel van Andersen Global, een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 94 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742