SevOne automatiseert operationeel inzicht voor filialen van de volgende generatie

Nieuwe oplossingen voorzien Operations-teams van MSP's en bedrijven inzicht op serviceniveau in kritieke diensten, inclusief SD-WAN en complexe Wi-Fi-implementaties

BOSTON--()--SevOne, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en infrastructuurbeheer, heeft vandaag een reeks nieuwe aanbiedingen voor Operations- en Engineering-teams van bedrijven en multi-tenant MSP's onthuld om het filiaal van de volgende generatie te bewaken. De nieuwe SevOne SD-WAN Monitoring Solution 2.0 en Enterprise Wi-Fi Monitoring Solution 2.0 bieden, wanneer ze gelaagd worden op de basismogelijkheden van het SevOne Data Platform, inzicht in alle netwerkdiensten die nodig zijn voor het succes van de filialen van een onderneming.

Ondernemingen omarmen multi-vendor, volgende generatie SD-WAN-diensten met uitsluitend Wi-Fi-toegang om ongeëvenaarde gebruikerservaringen voor netwerkdiensten en bedrijfskritieke applicaties te bieden aan hun steeds mobielere personeel. Of bedrijven nu zelf deze volgende generatie diensten beheren of ze verbruiken via MSP's, er zijn systemen nodig die SD-WAN- en Wi-Fi-beheergegevens verzamelen en analyseren om operationeel inzicht te bieden vanuit het gebruikersperspectief om dit te correleren met infrastructuurprestatiegegevens. Dankzij deze innovatieve software-oplossingen kunnen bedrijven tegenwoordig de netwerkprestaties en -beschikbaarheid verbeteren om een groter concurrentievoordeel te behalen en het succes te vergroten.

De SevOne SD-WAN en Enterprise Wi-Fi Monitoring Solutions leveren de IT Operations- en Engineering-teams van MSP's en ondernemingen meer dan een dozijn nieuwe interactieve dashboards voor een ongeëvenaard inzicht in hun multi-vendor-gebaseerde SD-WAN's en Wi-Fi-implementaties. Deze standaard dashboards kunnen vervolgens worden aangepast en samengevoegd als visuele workflows en worden gedeeld tussen verschillende organisatieteams zodat ze passen in operationele IT-modellen. Met deze nieuwe aanbiedingen hebben zakelijke gebruikers nu realtime en historisch inzicht in hun bestaande MPLS-gebaseerde WAN, hun nieuwe SD-WAN en het bekabelde en draadloze filiaal binnen hetzelfde dashboard. Een nieuw 'breadcrumbs'-dashboard stelt MSP- en IT-managers ook in staat om eerdere prestaties van maximaal een jaar te bekijken en de Wi-Fi-connectiviteit en -prestaties van specifieke gebruikers visueel te volgen.

“MSP's en ondernemingen nemen snel SD-WAN- en Wi-Fi-gebaseerde toegang tot netwerkdiensten en kritieke bedrijfsapplicaties aan om hun filialen te versterken en de productiviteit van hun mobiele personeel te vergroten,” aldus Jim Melvin, SVP, Marketing & Corporate Development. “De SevOne SD-WAN en Enterprise Wi-Fi Monitoring Solutions garanderen de beschikbaarheid van het netwerk en bieden volledige zichtbaarheid van de Wi-Fi-infrastructuur, waardoor de Operations- en Engineering-teams van multi-tenant MSP's de verwachte niveaus van netwerkservice kunnen garanderen. Deze verhoogde zichtbaarheid biedt automatisch inzicht in de servicekwaliteit van draadloze apparaten en de draadloze infrastructuur die worden gebruikt in het hedendaagse moderne filiaal.”

Belangrijkste voordelen van de nieuwe SevOne SD-WAN Monitoring en Wi-Fi Monitoring Solutions:

  • Vergemakkelijkt de overgang naar volgende generatie filialen van bedrijven - Houd toezicht op bestaande MPLS WAN, nieuwe softwaregedefinieerde WAN, bekabelde en Wi-Fi-gebaseerde filialen vanuit hetzelfde dashboard. Controleer ook automatisch nieuwe SD-WAN-infrastructuur zodra deze is geïmplementeerd of nieuwe gebruikers op Wi-Fi zodra ze zich bij het netwerk aansluiten.
  • Uitbreidbaarheid - Breid de zichtbaarheid uit naar andere kritieke bedrijfsmiddelen, waaronder enterprise campus en door software gedefinieerde datacenters.
  • Beoordeelt de impact van het bedrijf - De SevOne-oplossingen begrijpen hoe de prestaties van SD-WAN- en Wi-Fi-infrastructuur van invloed zijn op de applicaties en diensten van de gebruiker.
  • Flexibiliteit - Pas de dashboards van de oplossing aan om eenvoudig nieuwe dashboards te maken en te delen. Deze kunnen dan worden samengevoegd als workflows voor IT-teams om beter te passen in het operationele IT-model.

Over SevOne
SevOne biedt de uitgebreide, flexibele en schaalbare netwerk- en infrastructuurbeheermogelijkheden die grote organisaties nodig hebben om soepele overgangen te maken van fysieke naar virtuele netwerkomgevingen. Het cloudgebaseerde SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en machinegegevens uit omgevingen met meerdere leveranciers om waardevolle inzichten te bieden en nieuwe efficiëntievoordelen door middel van automatisering mogelijk te maken. SevOne biedt verschillende kant-en-klare oplossingen op basis van het SevOne Data Platform, inclusief aanbiedingen die specifiek zijn ontworpen om SD-WAN-, SDN-, NFV- en enterprise Wi-Fi-problemen op te lossen. SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com