Toonaangevend leasingbeheerteam voor maritieme containers lanceert Global Container International

HAMILTON, Bermuda--()--Jeffrey Gannon en Adrian Dunner, in samenwerking met investeringsvehikels beheerd door Wafra Inc., hebben vandaag de oprichting aangekondigd van Global Container International LLC ('Global'), een nieuw platform voor de leasing van maritieme containers met hoofdzetel in Boston, Massachusetts, en met vertegenwoordiging in Hong Kong, Shanghai, Singapore, Antwerpen, Taipei en Seoul. Met een doelstelling voor de korte termijn om een vloot van 1 miljoen TEU (Twenty Foot Equivalent Units) te bouwen, bevindt Global zich in een positie om haar klanten een betrouwbare alternatieve bron van kapitaal en containers voor lease te bieden.

Jeffrey Gannon is Chief Executive Officer van Global en Adrian Dunner is Chief Operating Officer. Samen bieden zij klanten 50 jaar ervaring, ondersteund door een succesvolle geschiedenis in de containerlease-industrie. Global zal investeren in maritieme containers en aanverwante apparatuur die beschikbaar worden gesteld voor lease in een breed scala van structuren om aan de behoeften van de klant te voldoen. Investeringen omvatten nieuwbouwcontainers, portfolio-aankopen, sale-leasebacks en andere strategische kansen die klanten voorzien van flexibele en creatieve leaseoplossingen.

“Dit is een geweldige kans om samen te werken met Wafra, een vooraanstaande strategische belegger, om onze klanten een nieuwe en betrouwbare optie voor het leasen van containers te bieden,” aldus Jeffrey Gannon, CEO van Global. “Onze relatie met Wafra biedt ons toegang tot flexibel kapitaal om onze groeidoelstellingen voor de lange termijn te ondersteunen. We kijken ernaar uit om innovatieve en effectieve oplossingen op de markt te brengen voor klanten.”

De samenwerking van Wafra met het Global-team is een uitbreiding van de lopende investeringsinspanningen van dat bedrijf op het gebied van verzending en transport, evenals vergelijkbare platforminvesteringen in andere sectoren.

Wafra en haar dochterondernemingen beleggen in het hele spectrum van reële activa, waaronder energie, telecommunicatie, transport, onroerend goed en gerelateerde infrastructuur. Wafra streeft ernaar om samen te werken met de beste managementteams in die sectoren door flexibele en winstgevende kapitaaloplossingen te bieden, met de nadruk op het vormen van langetermijnpartnerschappen.

Over Global Container International LLC

Global Container International LLC is een bedrijf uit Bermuda met hoofdkantoor in Boston, Massachusetts, en kantoren en agentschapvertegenwoordigingen in Hong Kong, Shanghai, Singapore, Antwerpen, Taipei en Seoul. Ga voor meer informatie naar http://gcxint.com.

Over Wafra Inc.

Wafra en haar dochterondernemingen beheren activa en verplichtingen van ongeveer $ 23 miljard en beleggen in een breed scala van alternatieve activaklassen. Met kantoren in New York en de rest van de wereld probeert Wafra waarde op de lange termijn te creëren voor haar wereldwijde partners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Global Container International LLC
Jeffrey Gannon, 339-203-0939
Chief Executive Officer
jsg@gcxint.com
of
Media:
Edelman
Kevin Infante, 212-729-2442
kevin.infante@edelman.com

Contacts

Global Container International LLC
Jeffrey Gannon, 339-203-0939
Chief Executive Officer
jsg@gcxint.com
of
Media:
Edelman
Kevin Infante, 212-729-2442
kevin.infante@edelman.com