Andersen breidt de aanwezigheid in Portugal uit met CNA - Curado, Nogueira & Associados

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global breidt zijn aanwezigheid in Portugal uit via een samenwerkingsovereenkomst met CNA - Curado, Nogueira & Associados (CNA), een juridisch bedrijf in Porto. De toevoeging van CNA als partnerbedrijf van Andersen Global is onderdeel van de groeistrategie van het bedrijf in Europa.

Het CNA-team wordt geleid door de oprichtende partners Luisa Curado, Teresa Nogueira en Carla Malhão, die het bedrijf in 2005 startten. “Wij erkennen dat Andersen Global dezelfde toewijding heeft als wij aan transparantie, rentmeesterschap en de beste service voor de klant. Deze waarden zijn niet alleen consistent met die van ons, wij waarderen ook het werken met gelijkgestemde professionals en begrijpen het voordeel voor onze klanten”, zei Teresa. “Daarnaast zijn we blij deel te mogen uitmaken van een internationaal opererend fiscaal en juridisch bedrijf.”

Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, voegde toe: ”Het team bij CNA past uitstekend bij onze organisatie en Luisa, Teresa en Carla brengen de ervaring en waarden mee die een significante rol blijven spelen in onze ontwikkeling van een naadloos professioneel servicemodel. De toevoeging van CNA komt bij onze bestaande activiteiten in Lissabon en biedt een nieuwe locatie op het Iberisch schiereiland als uitbreiding in dit deel van de wereld.”

Het bedrijf blijft juridische diensten leveren, zowel binnenlands als buitenlands, in een breed scala van gebieden, waaronder zakelijke wetgeving, fusies en overnames, arbeidsrecht, belastingrecht, belastingheffing, intellectueel eigendomsrecht, arbitrage en openbaar recht. CNA is gespecialiseerd in een keur aan sectoren, zoals automotive, water en afval, elektronica en IT, energie en milieu, onroerend goed en toerisme, gezondheidszorg, mode, transport en logistiek en eten en drinken.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 91 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742