FPT Software en Forthcode werken samen om inflight-operaties revolutionair te veranderen

HANOI, Vietnam--()--Het internationale technologiebedrijf FPT Software kondigde onlangs een strategisch partnerschap aan met Forthcode, een opkomende SaaS-provider van digitale inflight-oplossingen. Hiermee versterkt FPT Software nog meer haar competentie en leiderspositie in de luchtvaart.

De twee bedrijven zullen samenwerken om nGO, het vlaggenschipproduct van Forthcode, verder uit te bouwen. Dit product is een digitale oplossing voor het automatiseren van inflichtbeheer, inclusief leveranciersbeheer, voorraadbeheer, inkoopbeheer, getrouwheidsprogramma's, promoties, betalingen en crew, maar ook inflight sales en services. Door de robuuste functies van het platform en het uitgebreide wereldwijde netwerk van FPT Software te combineren, verwacht men dat deze zet de geografische armslag van Forthcode zal uitbreiden en tegelijk een cruciale toevoeging zal betekenen voor het serviceaanbod van FPT Software, waardoor luchtvaartmaatschappijen hun activiteiten kunnen stroomlijnen en extra inkomsten kunnen maximaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com

Contacts

Media
Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com