Reply staat voor het tweede jaar op rij aan de top in de PAC RADAR voor SAP-serviceproviders en is de leider in SAP Customer Experience in Europa

In the PAC RADAR "Leading Providers of SAP Services in Europe and Germany 2024" Reply is ranked among the most competent service providers.  After being named SAP Energy Partner of the Year 2023 and winning the SAP Quality Award and the SAP Pinnacle Award 2022 in the Customer Excellence category several times, the top score in the PAC RADAR is a further confirmation of Reply's successful partnership with SAP. (Photo: Business Wire)

In the PAC RADAR "Leading Providers of SAP Services in Europe and Germany 2024" Reply is ranked among the most competent service providers. After being named SAP Energy Partner of the Year 2023 and winning the SAP Quality Award and the SAP Pinnacle Award 2022 in the Customer Excellence category several times, the top score in the PAC RADAR is a further confirmation of Reply's successful partnership with SAP. (Photo: Business Wire)

TURIJN, Italië--()--Reply behoort tot de meest competente en toonaangevende SAP-serviceproviders in de PAC RADAR "Toonaangevende providers van SAP-services in Europa en Duitsland 2024", een sectorstudie uitgevoerd door PAC (Pierre Audoin Consultants), het onafhankelijke bedrijf voor onderzoek en consultancy.

De studie analyseert de prestaties van 24 internationale consultingbedrijven en serviceproviders die SAP-projecten in specifieke IT-marktsegmenten implementeren. Op basis van vooraf gedefinieerde criteria, vergelijkt PAC de strategie en ontwikkeling van de providers en evalueert ze volgens marktsterkte en competentie. Dit omvat projectervaring, SAP-certificeringen, de omvang van het serviceaanbod, het vermogen om in de Europese markt te leveren en de beoordeling van servicekwaliteit gedeeld door referentieklanten.

Reply werd erkend als 'best in class' provider van SAP Customer Experience (CX)-services in Europa voor haar uitmuntende expertise. Joachim Hackmann, hoofdanalist en BAS Practice-verantwoordelijke bij PAC, gaf volgend commentaar: "Reply behaalde de hoogste notering in de categorie 'SAP Services for Customer Experience' in Europa. Hun op de gebruiker gerichte IT-consulting en aanverwante services zijn sterk verankerd in de algehele portefeuille, die verder gaat dan pure focus op SAP, vooral in de CX-context. We waren ook onder de indruk door de range met usecases en projecten van Reply. We classificeren Reply als 'best in class' op het vlak van SAP CX-oplossingen die bedrijven ondersteunen met end-to-end en geïntegreerde bedrijfsprocessen.”

Reply's titel als 'best in class' in de studie "Toonaangevende providers van SAP-services in Europa en Duitsland 2024" van PAC RADAR volgt na een reeks belangrijke onderscheidingen. Het bedrijf heeft een opmerkelijke trackrecord, waarbij het de SAP Quality Award voor het 10e jaar op rij won, alsook de SAP Pinnacle Award for Customer Excellence, en een nominatie verdiende voor Top 3 in CX Delivery Quality. In 2023 werd Reply ook benoemd tot SAP Energy Partner of the Year, wat de reputatie van het bedrijf verder versterkt. Deze eerbetuigingen bevestigen samen het succesvolle partnerschap van Reply met SAP.

Filippo Rizzante, CTO van Reply, voegt hieraan toe: “Reply heeft een soepele aanpak in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op basis van de SAP-productensuite die onze wereldwijde teams binnen diverse sectoren ontplooien. We zetten ons in om ons partnerschap met SAP voortdurend te versterken, met de bedoeling sectorspecifieke oplossingen te bieden die aangestuurd worden door baanbrekende technologie. De erkenning die PAC ons geeft als 'best in class' in SAP Customer Experience (CX) in Europa benadrukt onze uitgebreide consulting- en implementatie-expertise en ons engagement om rimpelloze gebruikers- en klantenervaringen tot stand te brengen.”

De PAC Radar verschaft bedrijven waardevolle inzichten om een geschikte servicepartner te selecteren. Meer informatie over de PAC Radar: "Toonaangevende SAP-serviceproviders in Europa en Duitsland 2024".

Reply
Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, defineert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

PAC
PAC is het toonaangevende Europese consulting- en analysebedrijf voor de IT-sector, een bedrijf gebaseerd op content met een DNA gericht op consulting. We begeleiden leveranciers van software & IT-service wereldwijd tijdens hun groeitraject. Sinds 1976 helpen we onze klanten om de marktdynamiek te begrijpen, hun omzet te laten groeien en hun profiel te verbeteren. PAC is een door analisten geleide consultancy met een team van meer dan 100 experts in heel Europa. We bieden marktonderzoek en -analyse over meer dan 30 landen wereldwijd, verstrekt aan de hand van de pijlers van onze portefeuille: Begeleiding, Inzichten en Zichtbaarheid, en ons gerenomeerde SITSI® onderzoeksplatform. www.pacanalyst.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel.: +390117711594

Sandra Dennhardt
s.dennhardt@reply.com
Tel.: +49 170 4546229

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel.: +390117711594

Sandra Dennhardt
s.dennhardt@reply.com
Tel.: +49 170 4546229