CORRECTIE EN VERVANGING VAN: Enquête van Regula ontdekt landen die minder goed uitgerust zijn voor digitale nomaden

Regula, een wereldwijde ontwikkelaar van forensische apparaten en oplossingen voor identiteitsverificatie, heeft een onderzoek uitgevoerd naar het gebruikersgedrag van digitale nomaden - professionals die veel onderweg zijn. De resultaten onthulden landen waar de eerste interactie met organisaties, met name het verificatieproces, het meest frustrerend is. Opvallend is dat de Verenigde Staten eruit springt als de plaats waar houders van buitenlandse paspoorten de meest uitdagende verificatieprocessen tegenkomen in vergelijking met hun tegenhangers in andere landen.

Regula conducted a survey in which they identified the ten most common activities for digital nomads in various locations, encompassing the United States, United Kingdom, Germany, Spain, United Arab Emirates, and Mexico. They asked respondents to highlight the activities causing the utmost distress. This revealed a list of countries where businesses struggle to accommodate users with foreign passports.

RESTON, Va.--()--Bij het onderzoeken van de reis van digitale nomaden als nieuwe klanten, stelde Regula een lijst samen van de tien meest voorkomende activiteiten op verschillende locaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en Mexico.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com