ECI introduceert ELLA: de eerste beveiligde toepassing voor grote taalmodellen in de alternatieve financiële markt

Bedrijf kondigt ECI Large Language Application (ELLA) aan om veilige, conforme, AI-gebaseerde bedrijfsversnelling te leveren voor gereguleerde industrieën

BOSTON--()--ECI, marktleider op het gebied van beheerde diensten en cyberbeveiliging voor de wereldwijde financiële dienstverleningssector, kondigde vandaag de lancering aan van zijn geavanceerde beheerde platform ECI Large Language Application (ELLA), de eerste beveiligde toepassing voor grote taalmodellen (LLM) in de alternatieve financiële markt en andere sterk gereguleerde sectoren.

ELLA is speciaal ontwikkeld om kunstmatige intelligentie te bieden aan financiële dienstverleners die gebonden zijn aan strenge beveiligings- en compliance-eisen. Het biedt financiële instellingen een veilige, compliant manier om LLM's in te zetten voor innovatie en business acceleration.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jen Falasca
ECI
jfalasca@eci.com

Lisa Throckmorton
REQ voor ECI
eci@req.co

Contacts

Jen Falasca
ECI
jfalasca@eci.com

Lisa Throckmorton
REQ voor ECI
eci@req.co