Eigenmann & Veronelli huldigt haar nieuwe groepsapplicatielaboratorium in voor de markten Beauty & Personal Care en Paint & Coatings

Photographed (Left to Right): Ludovico Balbo di Vinadio, Shareholder and Board Member, Eigenmann & Veronelli; Elena Zambon, President, Zambon S.p.A; Corrado Bestetti, Shareholder and Board Member, Eigenmann & Veronelli; Nathalie Veronelli, Shareholder and Board Member, Eigenmann & Veronelli; Gabriele Bonomi, Group Chief Executive Officer, Eigenmann & Veronelli; Christian Veronelli, Shareholder and President, Eigenmann & Veronelli (Photo: Business Wire)

RHO (MI), Italië--()--Eigenmann & Veronelli, een koploper op gebied van verkoop, marketing en distributie van gespecialiseerde chemicaliën en voedingsingrediënten, kondigde vandaag de opening aan van het nieuwe laboratorium voor Beauty & Personal Care en Paint & Coatings om haar klanten en vooraanstaande leveranciers in de hele EMEA-regio van dienst te zijn.

Het nieuwe laboratorium van 230 vierkante meter is gevestigd in Bresso, vlakbij Milaan in Italïe. Het maakt deel uit van de wetenschappelijke campus OpenZone, een plaats die de uitwisseling van kennis tussen onderzoek en de bedrijfswereld belichaamt. Dit labo breidt de technische capaciteiten van EV verder uit, en omvat voortaan ook Paint & Coatings en Beauty & Personal Care, bovenop de bestaande technische capaciteiten in de voedingssector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen neemt u contact op met:
Federica Urso - Group Corporate Communication Manager, EV S.p.A
Gsm: +39 338.7295116, e-mail: mediarelations@eigver.it

Contacts

Voor vragen neemt u contact op met:
Federica Urso - Group Corporate Communication Manager, EV S.p.A
Gsm: +39 338.7295116, e-mail: mediarelations@eigver.it