Mavenir's cloud-native netwerkautomatisering en Open RAN Intelligent Controller (O-RIC) winnen Outstanding Automation Solution in Open RAN-award op Network X 2023

Mavenir Wins Network X 2023 Award for Outstanding Automation Solution in Open RAN, Paris. (Photo: Business Wire)

PARIJS--()--Mavenir, de leverancier van netwerksoftware die aan de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien, is uitgeroepen tot winnaar van Outstanding Automation Solution in Open RAN op Network X 2023 awards. De onderscheiding erkent Mavenir's Network Automation en Open RAN Intelligent Controller (O-RIC)-oplossingen in de cloud, die autonome 5G-netwerken, hogere energie-efficiƫntie en verbeterde QoS mogelijk maken. De prijs bekroont de beste automatiseringsoplossing in Open RAN die meetbare resultaten heeft opgeleverd voor operators door gebruik te maken van geavanceerde automatiseringsoplossingen of machine learning-technologie en werd bekendgemaakt tijdens de Network X Awards-ceremonie op woensdag 25 oktober 2023 in Parijs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir PR Contacts
PR@mavenir.com
Emmanuela Spiteri

Contacts

Mavenir PR Contacts
PR@mavenir.com
Emmanuela Spiteri