LTIMindtree in Denemarken voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als een Great Place to Work™

KOPENHAGEN, Denemarken & MUMBAI, India--()--LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieconsultancy en digitale oplossingen, is in Denemarken voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als een Great Place to Work-Certified™-onderneming. Deze certificering is gebaseerd op positieve feedback van medewerkers die met behulp van de strenge, gegevensgestuurde methodologie van Great Place to Work is verzameld. Deze erkenning bevestigt dat 86% van de medewerkers een blijvend positieve ervaring bij LTIMindtree in Denemarken heeft, een stijging van 6% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Sterke punten voor LTIMindtree in Denemarken waren de hoge scores op inclusie, eerlijkheid, veiligheid, het gevoel van interne trots op het werk dat ze doen en de manieren waarop LTIMindtree bijdraagt aan het succes van haar klanten en de samenleving als geheel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Contacts

Mediacontacten:
shambhavi.revandkar@ltimindtree.com