Nymox reageert nu het hooggerechtshof van de Bahama's uitspraak doet ten gunste van de CRNSV (Committee to Restore Nymox Shareholder Value): het Hof vaardigt een bevel uit om de aandelen van CEO Averback...

CARSON CITY, Nev. & LONDEN--()-- 

Nymox reageert nu het hooggerechtshof van de Bahama's uitspraak doet ten gunste van de CRNSV (Committee to Restore Nymox Shareholder Value): het Hof vaardigt een bevel uit om de aandelen van CEO Averback te bevriezen en beveelt een vergadering van aandeelhouders.

De Committee to Restore Nymox Shareholder Value, LLC (CRNSV), met als doel om aandeelhouderwaarde terug te winnen in NYMOX PHARMACEUTICAL CORP ("NYMX-F"; het Bedrijf), heeft onlangs aangekondigd dat de commerciële afdeling van het Hooggerechtshof van het Gemenebest van de Bahama's volledig ten gunste van de CRNSV uitspraak deed in een Ex parte procedure.

REACTIE VAN NYMOX

Het management van Nymox (1 persoon), Averback, antwoordde op vrijdag 6 oktover om 19.50 uur en miste bijgevolg de sluitingstermijn van het Hof van de Bahama's. Het dossier is te vinden op https://crnsv.com/. We delen dit met het oog op transparantie.

Als aandeelhouders stellen we deze zwakke reactie in vraag.

Waarom weigert Averback om een vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen, zoals door de rechter is bevolen?

Wat maakt hem bang?

Als het Bedrijf in staat is om een ingewikkeld antwoord voor het hof in een dag tijd in te dienen, waarom kunnen ze dan geen vergadering in één dag bijeenroepen?

Waarom is er een aanklacht wegens fraude zonder ondersteunend bewijs, zoals gewoonlijk?

De enige verklaring ingediend voor rekening van de gedaagden is horen zeggen, waarom?

Verder zijn correcte SEC-dossiers nooit een aandachtspunt van het Bedrijf geweest. De registratie van de vergadering over Edgar kan op dinsdag plaatsvinden.

Kortom: waarom is Averback bang om een vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen?

Zoals CRNSV op donderdag 5 oktober heeft aangekondigd, zorgt de uitspraak voor een bevel om een aanzienlijk deel van de aandelen van CEO Averback te bevriezen, evenals een deel van de aandelen van directeur Robinson, en wordt het Bedrijf opgelegd om tegen 9 oktober een vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen, die vóór 6 november moet worden gehouden. Verder voorziet het gerechtelijke bevel dat indien Nymox niet tijdig voornoemde vergadering bijeen roept en laat doorgaan, CRNSV in dat geval gemachtigd is om zelf de bijzondere vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen en te houden. Tot slot heeft het Hof Nymox in het bedrijfsregister van de Bahama's hersteld als correcte entiteit, nadat het voordien in 2018 uit het register was geschrapt. Het management van Nymox was er zich niet van bewust dat het Bedrijf meer dan vijf jaar niet langer voldeed.

CRNSV zal het gerechtelijke bevel volgen en een vergadering bijeen roepen op woensdag 11 oktober 2023.

Alle aandeelhouders van Nymox die al geruime tijd te lijden hebben, ongeacht de omvang van hun aandelen, worden uitgenodigd om zich bij de snel groeiende coalitie te voegen via de volledig hieraan gewijde website https://www.crnsv.com/, waar zij alle relevante informatie kunnen nalezen en zich kunnen aanmelden om verdere updates te ontvangen. Dit wordt een belangrijk communicatieplatform wanneer we overgaan naar het verzoekproces. Het is niet verplicht om zich bij de coalitie te voegen en er is geen ondersteuning vereist. Alle persoonlijke contactinformatie en identificatie wordt als vertrouwelijk behandeld en wordt beschermd. CRNSV zal met elke aandeelhouder contact opnemen om deelname en ondersteuning te bevestigen voor de veranderingen in Nymox waarnaar wordt gevraagd.

Over de CRNSV (Committee to Restore Nymox Shareholder Value), LLC

CRNSV werd opgericht door voormalige executives van de NYMOX PHARMACEUTICAL CORP ("NYMX-F") met als doel om aandeelhouderwaarde in NYMOX (het Bedrijf) te herstellen. Met een inzet om de steile daling en volatiliteit van de aandeelprijs te overwinnen als gevolg van de katastrofale beslissing tot verwijdering uit de NASDAQ, heeft CRNSV weerleggingsbrieven verstuurd naar alle aandeelhouders van het Bedrijf en blijft het hameren op het gebrek aan bedrijfsleiderschap, onvermogen om het potentieel te realiseren voor waardevolle en veelbelovende resultaten via een relatie met een zeer gerespecteerd internationaal bedrijf voor gezondheidszorg en gespecialiseerde farmaceutische oplossingen, dat over de nodige expertise beschikt om te helpen het BPH-product (Benign Prostatic Hyperplasia) van het Bedrijf op de markt te brengen, en het ontbreken bij Nymox van een oplossing of plan voor financieel herstel van de aandeelhouderwaarde. De hoofdzetel van CRNSV is gevestigd in Carson City, in Nevada, met kantoren in Londen. Documenten van CRNSV zijn beschikbaar op https://www.crnsv.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chris Riley
info@crnsv.com

Contacts

Chris Riley
info@crnsv.com