Svante verzekert met BASF commerciƫle levering van geavanceerde MOF-sorptiematerialen voor de koolstofafvangmarkt

  • Svante Technologies Inc. (Svante), de toonaangevende leverancier van oplossingen voor het afvangen en verwijderen van koolstof, heeft een commerciĆ«le leveringsovereenkomst gesloten met de grootste chemieproducent ter wereld, BASF, voor het opschalen van zijn nieuwe metaal-organisch kader (MOF) nanomateriaal, CALF-20, voor het afvangen van koolstof met behulp van zijn filtertechnologie.
  • Schaalbaarheid en betaalbaarheid van vaste sorptiemiddelen zijn essentieel voor de brede toepassing van CCS-projecten (koolstofafvang, -verwijdering en -opslag). Tot nu toe vormde grootschalige productie van MOF-materialen op een goedkope basis een belemmering voor de gasscheidingsindustrie.

Svante's metal-organic framework (MOF), CALF-28, used for the company's novel carbon capture filter technology, is to be manufactured by BASF at commercial scale. (Photo: Business Wire)

VANCOUVER, British Columbia--()--Svante kondigde vandaag aan dat het een zakelijke leveringsovereenkomst heeft afgesloten met BASF voor het opschalen van zijn eigen sorptiemateriaal, Calgary Framework 20 (CALF-20), dat wordt gebruikt in het koolstofafvangproces van Svante.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Svante
Colleen Nitta
Director of Marketing & Communications
cnitta@svanteinc.com
604-970-2813

Contacts

Svante
Colleen Nitta
Director of Marketing & Communications
cnitta@svanteinc.com
604-970-2813