Nitek: einde van de weg voor copycats

SEOUL, Zuid-Korea--()--Nitek, Inc. ('Nitek'), een baanbrekend Amerikaans bedrijf op het gebied van UV-LED’s, heeft aangekondigd dat het een rechtszaak wegens patentinbreuk heeft aangespannen tegen Photon Wave Co., Ltd. ('Photon Wave'), een Koreaanse fabrikant van UV-LED’s in het Eastern District van Texas.

In de klacht stelt Nitek dat LED-producten van ams OSRAM, een Duits LED-bedrijf, inbreukmakende LED's van Photon Wave gebruiken.

Nitek beweert ook dat Photon Wave de verkoop van inbreukmakende producten niet heeft gestaakt, zelfs nadat het bedrijf voortdurend waarschuwingen over de inbreuk op het octrooi heeft ontvangen. En daarom streeft Nitek niet alleen naar een permanent verbod op de verkoop van inbreukmakende producten, maar eist het ook een drievoudige schadevergoeding voor opzettelijke patentinbreuk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
+82-1566-2771
jjs8732@seoulsemicon.com

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
+82-1566-2771
jjs8732@seoulsemicon.com