Dubai International Chamber opent tweede Europese kantoor in Milaan

Ribbon-cutting ceremony at the opening of the new Dubai International Chamber representative office in Italy yesterday. From left to right: Naser Al Khaja, Charge d’affaires at the UAE Embassy in Italy; Letizia Pizzi, Director General of Confindustria Assafrica & Mediterraneo; Veronica Squinzi, Vice President for Internationalization and European affairs, Assolombarda; Salem Al Shamsi, Vice President of Global Markets, Dubai Chambers; Noora AlSuwaidi, Regional Director for Europe and the Americas, Dubai Chambers; Mohammad Al Kassim, Director of Investment Attractions, Dubai Chambers; and Stefano Antonelli, Chief Representative for Italy, Dubai International Chamber. (Photo: AETOSWire)

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten--()--Dubai International Chamber, een van de drie colleges die opereren onder de paraplu van Dubai Chambers, heeft een nieuw kantoor geopend in Milaan om de handel en het beleggingsverkeer tussen Dubai en Italië te stimuleren. Met de opening wordt de aanwezigheid van de organisatie in Europa versterkt, volgend op de opening van het kantoor in Londen in juni, en wordt het groeiende netwerk van internationale kantoren uitgebreid tot 23 wereldwijd.

De officiële openingsceremonie voor het kantoor in Milaan werd gehouden met deelname van Naser Al Khaja, zaakgelastigde bij de ambassade van de VAE in Italië, en Salem Al Shamsi, vice-president voor Global Markets bij Dubai Chambers, in het bijzijn van vooraanstaande vertegenwoordigers van het Italiaanse bedrijfsleven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mohamad Mouzehem
Tel: +97142028537
E-mail: mohamad.mouzehem@dubaichamber.com

Contacts

Mohamad Mouzehem
Tel: +97142028537
E-mail: mohamad.mouzehem@dubaichamber.com