Green Fields gebruikt Fluence VYPR-armaturen om het hele jaar door gewassen van hoge kwaliteit te produceren

De grootste cannabisfaciliteit van Israël gebruikt de LED-technologie van REMY en Fluence voor een beter beheer van het kweekproces en een consistentere gewassengroei

Fluence LED technology in Green Fields' 42,000-square-meter facility. (Photo: Business Wire)

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland--()--Fluence, een toonaangevende wereldwijde leverancier van energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële cannabis- en voedselproductie, kondigde vandaag het succes aan van haar samenwerking met Green Fields, een Israëlische kweker met de grootste cannabisfaciliteit in Israël. Dankzij de Fluence-technologie heeft Green Fields de opbrengst verhoogd, het THC- en terpeengehalte verbeterd en het hele jaar door een consistente gewasgroei bereikt binnen zijn faciliteit van meer dan 42.000 vierkante meter.

Green Fields werkte samen met REMY, de Israëlische distributie- en integratiepartner van Fluence, om VYPR 3p-armaturen te selecteren met BROAD R3-spectrumtechnologie. Dit spectrum is ontworpen om het natuurlijke zonlicht in de faciliteit aan te vullen en te repliceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor EMEA,
Silvia Nagyova
silvia.nagyova@fluence-led.com

Voor Noord-Amerika,
Callie Neatherlin
callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Contacts

Voor EMEA,
Silvia Nagyova
silvia.nagyova@fluence-led.com

Voor Noord-Amerika,
Callie Neatherlin
callie@redfancommunications.com
512-439-9720