Prometheus Materials bereikt voor zijn biocement en biobeton 12x de geluidsabsorptie van traditioneel beton in ASTM-tests

Naast de eerder behaalde ASTM-certificaten van het bedrijf, biedt deze nieuwe prestatie nog meer mogelijkheden en een breder eindgebruik van zijn op microalgen gebaseerde biocement en biobeton.

Prometheus Materials' superior sound-absorption performance compared to traditional concrete (Graphic: Business Wire)

BOULDER, Colo.--()--Prometheus Materials, een leider in duurzame bouwmaterialen, kondigde vandaag aan dat het opmerkelijke resultaten heeft behaald in de ASTM C423 geluidsabsorptietests van zijn baanbrekende biocement- en biobetontechnologie. Het bedrijf ontwikkelt baanbrekende koolstofvrije bouwoplossingen die een superieur alternatief bieden voor koolstofintensief portlandcement.

De onafhankelijke testen werden uitgevoerd door het Johns Manville Technical Center in Littleton, Colorado - een onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit van wereldklasse. Hieruit blijkt dat het biobeton van Prometheus Materials een geluidsreductiecoƫfficiƫnt (NRC) van 0,60 laat zien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liz Crumpacker
Antenna Group
prometheus@antennagroup.com

Contacts

Liz Crumpacker
Antenna Group
prometheus@antennagroup.com