Inmarsat selecteert HummingSat van SWISSto12 voor I-8-satellieten om L-Band-netwerk van stroom te voorzien

De satellietoperator heeft aangekondigd dat zijn nieuwe kleine Inmarsat-8-satellieten in 2026 worden gelanceerd om cruciale veiligheidsdiensten te bieden en vorderingen op het gebied van het volgen van noodsituaties te ondersteunen.

Download

Loading media player...

Illustration of SWISSto12's HummingSat satellite in geostationary orbit for Inmarsat-8. Image credit: SWISSto12

LAUSANNE, Zwitserland--()--Inmarsat, een wereldleider in wereldwijde mobiele satellietcommunicatie, heeft aangekondigd dat SWISSto12, een van de snelst groeiende lucht- en ruimtevaartaanbieders van Europa, zijn nieuwe achtste generatie ruimtevaartuigen gaat ontwikkelen. De drie I-8-satellieten zorgen voor extra veerkracht van het netwerk en stellen de toekomst van de wereldwijde L-band-veiligheidsdiensten van Inmarsat zeker.

SWISSto12, met hoofdkantoor in Zwitserland, zal zijn HummingSat-satellietplatform gebruiken - in combinatie met unieke 3D-printtechnologie├źn en gespecialiseerde radiofrequentie (RF)- en payload-producten - om de geostationaire satellieten te ontwikkelen en te produceren, die tot 2026 gelanceerd zullen worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor interviews of afbeeldingen contact op met Olly Cooper
olly@thoughtldr.com
+44 07957 004545

Contacts

Neem voor interviews of afbeeldingen contact op met Olly Cooper
olly@thoughtldr.com
+44 07957 004545