SUMEC HARDWARE & TOOLS CO., LTD heeft het Carbon Neutrality Certificate van TÜV Rheinland verkregen.

NANJING, China--()--SUMEC HARDWARE & TOOLS CO. LTD, een toonaangevende fabrikant van tuin- en gereedschapsmateriaal, heeft aangekondigd dat het het eerste certificaat van koolstofneutraliteit in de tuin- en gereedschapsindustrie heeft ontvangen van TÜV Rheinland. Deze erkenning versterkt de inzet van SUMEC voor milieuduurzaamheid, wat sinds de oprichting een kernwaarde van het bedrijf is geweest.

TÜV Rheinland, een wereldleider in onafhankelijke testen, inspecties en certificeringsdiensten, heeft het Certificate of Carbon Neutrality toegekend aan SUMEC voor zijn inspanningen om zijn CO2-voetafdruk te verminderen door middel van een verscheidenheid aan maatregelen. Deze omvatten de implementatie van energie-efficiënte praktijken, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het gebruik van duurzame materialen in haar producten.

"Wij zijn bijzonder trots op deze erkenning van TÜV Rheinland," zei de heer Liu Kai, President van SUMEC HARDWARE & TOOLS CO. LTD. "Onze inzet voor een duurzaam milieu is voor ons een topprioriteit en wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om bij te dragen aan het behoud van de planeet. We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk, en we zullen blijven werken aan een groenere toekomst voor onze klanten en de planeet."

De inspanningen van SUMEC op het gebied van koolstofneutraliteit omvatten de implementatie van zonne-energiesystemen in de productiefaciliteiten, waardoor de koolstofuitstoot aanzienlijk is verminderd. Het bedrijf gebruikt ook duurzame materialen in de productontwerpen van zijn eigen merk "Yard Force", zoals gerecycleerde kunststoffen en natuurlijke vezels. SUMEC heeft ook geïnvesteerd in energie-efficiënte apparatuur en praktijken, waaronder LED-verlichting en slimme energiebeheersystemen.

Naast het streven naar koolstofneutraliteit zet SUMEC zich ook in om zijn totale milieu-impact te verminderen. Het bedrijf heeft een afvalverminderingsprogramma ingevoerd, dat recyclinginitiatieven en de vermindering van verpakkingsmateriaal omvat. SUMEC heeft ook producten ontwikkeld met een langere levensduur, waardoor de behoefte aan vervanging afneemt en uiteindelijk minder afval ontstaat.

"Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor het succes van ons bedrijf op lange termijn," zei de heer Liu Kai. "Door onze impact op het milieu te verminderen, verminderen we ook de kosten en verbeteren we de kwaliteit van de producten onder ons eigen merk 'Yard Force'. We zijn vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten om een leider in de sector op het gebied van duurzaamheid te worden."

Het behalen van het certificaat van koolstofneutraliteit door SUMEC is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en de industrie als geheel. Het toont aan dat duurzame praktijken kunnen worden geïntegreerd in productie- en fabricageprocessen en dat bedrijven een positieve impact op het milieu kunnen hebben en toch aan de vraag van de klant kunnen voldoen.

Als bedrijf is SUMEC toegewijd om zijn inspanningen voor een duurzaam milieu voort te zetten en hoopt andere bedrijven te inspireren hetzelfde te doen. Het Certificate of Carbon Neutrality van TÜV Rheinland is een bewijs van de inzet van het bedrijf voor een groenere toekomst en SUMEC kijkt ernaar uit om een positieve impact op het milieu te blijven hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lin Yinlu / +86-13770517766

Contacts

Lin Yinlu / +86-13770517766