Rakuten Symphony selecteert TOYO Corporation's 100GbE hoge-snelheid netwerkcapture portable voor Rakuten Open RAN Customer Experience Center in UK

SYNESIS levert volledig zicht op 5G mobiele netwerken

Test environment image of SYNESIS in the Rakuten Open RAN Customer Experience Center in the United Kingdom (Graphic: Business Wire)

TOKYO--()--TOYO Corporation (TOKYO:8151), het toonaangevende test- en meetbedrijf, kondigde vandaag aan dat de SYNESIS 100GbE portable aan Rakuten Symphony UK LTD is geleverd, om netwerkpakketzichtbaarheid te bieden in het Rakuten Open RAN Customer Experience Center in het Verenigd Koninkrijk. Het Center zal Open RAN interoperabiliteitstesten ondersteunen in een poging om de adoptie van de technologie in Europa en het Midden-Oosten te vergroten.

Naarmate de eisen aan mobiele netwerken diverser worden, maakt Open RAN-technologie het mogelijk multi-vendor netwerken te bouwen, die telecomexploitanten in staat stellen flexibel netwerkapparatuur aan te schaffen en de netwerkconstructie te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TOYO Corporation Yoko Nonaka (synesis-globalsales@toyo.co.jp)

Contacts

TOYO Corporation Yoko Nonaka (synesis-globalsales@toyo.co.jp)