Momentive introduceert nieuwe SurveyMonkey-functies voor professioneel onderzoek

De nieuwe updates maken het mogelijk om binnen enkele minuten indrukwekkende enquêtes te maken in meerdere talen.

AMSTERDAM--()--Momentive (Nasdaq: MNTV), de maker van SurveyMonkey, kondigt drie nieuwe functies aan voor het creëren van enquêtes. Hiermee kunnen gebruikers professionele enquêtes maken zonder dat ze diepgaande expertise nodig hebben op het gebied van onderzoek. De functies zijn beschikbaar voor klanten van SurveyMonkey Enterprise en klanten met een betaald abonnement in Nederland. De nieuwe mogelijkheden omvatten onder meer taalpersonalisatie, extra vraagtypes en een verzamelprogramma voor meertalige e-mails.

Een enquête die de aandacht trekt en voltooiing aanmoedigt, is cruciaal voor succes. Dit geldt zowel voor kleine bedrijven die feedback van klanten nodig hebben als voor marktonderzoekers die hun doelgroep willen begrijpen. Maar ook voor marketeers die de effectiviteit van campagnes willen verbeteren en HR-leiders die werknemersbehoud en -betrokkenheid willen stimuleren.

De nieuwe functies van SurveyMonkey zijn:

  • De mogelijkheid om taal te personaliseren en meertalige enquêtes te ondersteunen. De functie biedt een uitgebreid overzicht van enquêteantwoorden voor meertalige enquêtes. Dit maakt het mogelijk om enquêtevragen en antwoordkeuzes aan te passen op land of taal, om zo land-specifieke inzichten te verzamelen. Daarnaast is gegevensanalyse efficiënter en uitgebreider, omdat gebruikers niet hoeven te schakelen tussen verschillende versies van dezelfde enquête in andere talen. De nieuwe functie voor personalisatie van taal is nu beschikbaar.
  • Makers van enquêtes kunnen nu gebruik maken van extra vraagtypes, waaronder de beste/slechtste-schaal, om de relatieve voorkeur en het belang van keuzes te meten. Hierdoor krijgen zij een genuanceerder begrip van het sentiment van de respondenten. De nieuwe vraagtypes zijn vanaf nu beschikbaar.
  • Door een aangepast verzamelprogramma voor meertalige berichten kunnen gebruikers middels een handig dropdown-menu per e-mail of sms uitnodigingen versturen in de lokale taal. Hierdoor kunnen makers dezelfde taal gebruiken voor het verzenden van berichten over enquêtes naar verschillende doelgroepen, zonder dat zij voor elke taal een nieuwe versie van de e-mail of sms hoeven op te stellen. Deze update zorgt voor meer variatie in respondenten, een hoger reactiepercentage en een persoonlijkere en inclusievere gebruikerservaring. Het meertalige verzamelprogramma voor e-mails zal later dit jaar beschikbaar zijn.

De nieuwe functies zijn een waardevolle uitbreiding op het al zeer krachtige SurveyMonkey-platform. Gebruikers hebben toegang tot meer dan 250 sjablonen die zijn ontwikkeld door experts. Daarnaast kan men rekenen op begeleiding van SurveyMonkey Genius, dat AI, enquête-experts en machine learning combineert. Hiermee kunnen gebruikers snel en efficiënt enquêtes maken die aan hun unieke behoeften voldoen, bij hun merkrichtlijnen passen en de gewenste feedback vastleggen. Zowel beginners als experts kunnen dankzij de SurveyMonkey-functies geavanceerde enquêtes afnemen die nauwkeurigere gegevens en inzichten opleveren.

"Marketeers, HR-managers, klantervaringsdeskundigen, leidinggevenden van kleine bedrijven en vele anderen profiteren al van het krachtige en gebruiksvriendelijke platform van SurveyMonkey. Hiermee kunnen ze de stemming van belangrijke doelgroepen in kaart brengen om strategische, zakelijke beslissingen te nemen", zegt Aleks Bass, VP of Product Management bijMomentive. "Met deze nieuwe updates hebben onze gebruikers nog meer manieren om hun enquêtes af te stemmen en praktische inzichten te verzamelen."

Ga voor meer informatie naar https://nl.surveymonkey.com/mp/take-a-tour/create-surveys-and-forms.

Over SurveyMonkey

SurveyMonkey van Momentive (NASDAQ: MNTV) is een internationale leider op het gebied van online enquêtes en formulieren, waarmee mensen wereldwijd feedback kunnen omzetten in actie. Met ons intuïtieve platform kan iedereen gemakkelijk, snel en vol vertrouwen aan het werk. Elke dag beantwoorden we meer dan 20 miljoen vragen, zodat personen en organisaties nieuwe doelgroepen kunnen vinden, klanten kunnen helpen en hun concurrentievoordeel kunnen vergroten. U vindt meer informatie op surveymonkey.com.

Contacts

Momentive PR
pr@momentive.ai

Contacts

Momentive PR
pr@momentive.ai