UF Health Jacksonville maakt winnaars van 2023 bekend van de onderscheiding voor inspanningen op het gebied van patiëntveiligheid

JACKSONVILLE, Florida--()--UF Health Jacksonville heeft vandaag de Robert Wears Patient Safety Award 2023 toegekend aan zes winaars om hen te belonen voor hun inspanningen op het gebied van patiëntveiligheid, verspreid over de hele wereld.

De onderscheiding is genoemd naar Robert L. Wears, M.D., MS, PhD, vanwege zijn pionierswerk op het gebied van de verbetering van de patiëntveiligheid. Dr. Wears was bijna drie decennia lang als arts voor spoedeisende hulp verbonden aan het UF College of Medicine in Jacksonville en leverde een niet te onderschatten bijdrage aan het onderzoek naar patiëntveiligheid. De prijs wordt uitgereikt aan winnaars in vier categorieën die een aanzienlijke impact hebben gehad op het gebied van patiëntveiligheid door middel van kritische analyse, onderzoek, onderwijs of kennisverspreiding.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dan Leveton
Media Relations Manager
904-244-3268 (kantoor)

Contacts

Dan Leveton
Media Relations Manager
904-244-3268 (kantoor)