Monitchem Holdco 2 S.A.: Leiderschapswissel bij CABB: Valerie Diele-Braun stapt in september op als CEO - opvolger wordt binnenkort bekendgemaakt

SULZBACH, Duitsland & PRATTELN, Zwitserland--()--CABB Group heeft vandaag aangekondigd dat CEO Valerie Diele-Braun (51) haar functie per 30 september a.s. zal neerleggen om een nieuwe carrière te starten. Zij zal haar taken de komende zes maanden voortzetten. Haar opvolger zal spoedig worden aangekondigd.

"Namens de hele adviescommissie en de medewerkers van CABB wil ik Valerie bedanken voor haar bijdrage aan het succes van CABB in de afgelopen vijf jaar", aldus Roberto Gualdoni, voorzitter van de adviescommissie. "Onder haar leiding is CABB een meer doelgerichte en veerkrachtige onderneming geworden, waardoor belangrijke resultaten zijn geboekt op het gebied van financiën, ondanks de economische onzekerheid van de afgelopen jaren. Wij zijn blij dat Valerie haar rol als CEO zal blijven vervullen om een soepele overgang naar haar opvolger te verzekeren."

"Ik wil het hele CABB-team, onze klanten, partners en Permira, onze eigenaar, bedanken voor de geweldige samenwerking en het vertrouwen", aldus Valerie Diele-Braun. "In de afgelopen jaren hebben wij samen CABB getransformeerd en de basis voor duurzame groei gelegd: wij hebben geïnvesteerd in al onze locaties, een sterke duurzaamheidsstrategie ontwikkeld en onze bedrijfsstructuur geoptimaliseerd om een nog betere service aan onze klanten te verlenen. Vandaag is CABB ideaal gepositioneerd om zijn positie als wereldwijd toonaangevende organisatie voor contractontwikkeling en productie verder te versterken. In de maanden die volgen, zal ik me blijven concentreren op de mijlpalen die voor ons liggen voordat ik het roer aan de toekomstige CEO overdraag."

Over CABB

De CABB Group is een toonaangevende contractontwikkelings- en productieorganisatie voor de bescherming van gewassen (CDMO), die op maat gemaakte actieve ingrediënten levert. CABB biedt ook hoogcomplexe en hoogzuivere chemische ingrediënten aan klanten in de markten voor biowetenschappen en hoogwaardige materialen. Het bedrijf heeft zes productievestigingen in Pratteln (Zwitserland), Kokkola (Finland), Galena (VS), Knapsack en Gersthofen (Duitsland), en Jining (China). Met ongeveer 1.200 werknemers behaalde CABB in het boekjaar 2022 een jaaromzet van ongeveer 755 miljoen euro.

Taal:

Nederlands

Bedrijf:

Monitchem Holdco 2 S.A.

488, route de Longwy

1940 Luxemburg

Luxemburg

Telefoon:

+352 2686811

ISIN:

XS1074935492, XS1074933794

WKN:

A1ZKFN

Genoteerd:

: gereglementeerde niet-officiële markt in Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München, Stuttgart, Tradegate Exchange; beurs van Luxemburg

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naam: Markus Schürholz
Tel: +49 151 17111875
E-mail: Markus.Schuerholz@cabb-chemicals.com, martin.reichel@cabb-chemicals.com

Contacts

Naam: Markus Schürholz
Tel: +49 151 17111875
E-mail: Markus.Schuerholz@cabb-chemicals.com, martin.reichel@cabb-chemicals.com