Andersen Global tilføjer nye værdiansættelseskræfter i Rumænien

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global udvider sin platform i Europa gennem en samarbejdsaftale med CMF Consulting (CMF), et værdiansættelsesfirma i Rumænien.

CMF blev etableret i 1992 og leverer en række værdiansættelses- og virksomhedsrådgivningstjenester på tværs af brancher, herunder inden for telekommunikation, hoteller, sundhedspleje, farmaceutiske produkter, fødevarer, detailhandel, gas- og elektricitetsnetværk og -distribution samt kraftværker (olie, gas, kul og vedvarende energi). Som en af de første værdiansættelsesvirksomheder i regionen er CMF markedsleder og arbejder tæt sammen med både rumænske virksomheder og internationale kunder. Firmaet er specialiseret i værdiansættelse af forretningsaktiver og immaterielle aktiver, vurdering af fast ejendom, værdiansættelse af anlæg, maskiner og udstyr, købspristildelinger, værdiforringelsestest, fusioner og opkøb samt forundersøgelser.

"Elena og teamet hos CMF er anerkendt for deres enestående kvalitet og dybe engagement i deres kunder og medarbejdere," fortalte bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. "CMF's ekspertise inden for værdiansættelse supplerer vores eksisterende servicekapacitet i Rumænien og styrker vores tværfaglige platform i Europa."

CMF's administrerende partner, Elena Apostolescu, tilføjede: "Vores samarbejde med Andersen Global er et strategisk skridt i vores udvikling som en førende udbyder af værdiansættelsestjenester i Europa. Vi ser frem til at arbejde sammen med medlemsfirmaerne og samarbejdsvirksomhederne i Andersen Global og udnytte vores viden og ressourcer til at forbedre vores evne til at betjene kunder globalt."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatteeksperter og -jurister i hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har nu mere end 13.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 390 lokaliteter gennem sine medlemsfirmaer og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700