BVK Technology introduceert oplossing voor OTC-pakketbrievenbus en etaleert sleutelloze sloten voor kluizen, kasten, deuren en hekken op de MWC Barcelona

BARCELONA, Spanje--()--BVK Technology, wereldleider op het gebied van sleutelloze sloten en het beheer van fysieke toegangsbeveiliging, maakte vandaag samen met haar zusterbedrijf Aladdins Cloud, op het Mobile World Congress in Barcelonade de lancering bekend van de nieuwe oplossing voor pakketbrievenbussen met eenmalige codes (One Time Code, of "OTC"). Koeriers en verkopers kunnen de OTC-pakketbrievenbussen oplossing gebruiken, of het kan worden ingezet als onderdeel van de snelle en beveiligde koeriersdienst van het bedrijf.

Nu de consumentenvraag naar online aankopen en thuisbezorging groeit, neemt ook de behoefte aan snelle, veilige, persoonlijk en hygiƫnische bezorgdiensten toe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daniela Cucu
Daniela.Cucu@BVKTechnology.com
Telefoon: +90 5302301637

Contacts

Daniela Cucu
Daniela.Cucu@BVKTechnology.com
Telefoon: +90 5302301637