Společnost RRD rozšiřuje řešení diagnostických testovacích souprav s cílem uspokojit rychle rostoucí poptávku po testování v domácím prostředí

V rámci plnění svého globálního závazku v oblasti dodržování právních předpisů podporuje společnost RRD v souvislosti s diagnostickými testovacími soupravami širokou škálu služeb, které poskytuje výrobcům, poskytovatelům virtuální péče, maloobchodníkům a zdravotním pojišťovnám.

CHICAGO--()--Společnost R.R. Donnelley & Sons Company (RRD), přední světový poskytovatel marketingových, obalových a tiskových řešení a řešení dodavatelského řetězce, dnes oznámila rozšíření portfolia komplexních služeb na podporu testování v domácím prostředí. Tyto služby umožňují společnostem vyrábějícím diagnostické přístroje, poskytujícím domácí zdravotní péči, zdravotním pojišťovnám a společnostem provádějícím testování v místě poskytování péče udržet krok s vývojem na poli zdravotní péče.

Pandemie zpřetrhala řadu dodavatelských řetězců, ale zároveň změnila preference spotřebitelů a urychlila zavádění domácí a digitální zdravotní péče. Množí výrobci testů a mnohé zdravotnické společnosti i nadále čelí řadě problémů při uvádění nových inovativních produktů a řešení na trh (např. pracovněprávní omezení, infrastrukturní omezení, přehled o zásobách, nepravidelnost dodávek, právní předpisy, náročné požadavky na IT atd.).

Společnost RRD využila této příležitosti, aby poskytla větší podporu a upevnila svou komplexní nabídku, která integruje a rozvíjí regulovaný pracovní tok kompletace, výroby a plnění. Toto řešení spočívá i ve strategickém sladění následujících služeb společnosti RRD:

• Řešení v oblasti obalů a etiket — konstrukční řešení, skládací kartony, pevné krabice, značkou opatřená vlnitá lepenka, prototypování a testování, etikety, návody k použití.
  • Zásobování a dodavatelský řetězec — obstarávání komponent, konfigurace a montáž, sledování a dohledávání.
  • Služby v oblasti plnění— objednávání, skladování a plnění slučitelná s logistickým systémem Direct-to-Patient,
  • Kreativní a profesionální služby— grafický design, tvorba nápadů na sady a integrace technologií (web a API).

Globální síť společnosti RRD zahrnuje zařízení vyhovující právním předpisům, registrací FDA a akreditací ISO počínaje a dodržováním norem cGMP a SOC/SOC2+ konče, v zájmu dosažení plnění přímo pro spotřebitele. Společnost se opírá o odborné kapacity vycházející z téměř dvacetileté praxe s výrobou a kompletací diagnostických a lékařských souprav.

„Na trhu diagnostických testovacích souprav došlo v posledních letech k výrazným inovacím a pokroku, takže k dispozici je momentálně velké množství i nových kategorií rychlých testů, jako jsou testy na cukrovku, plodnost a pohlavně přenosné nemoci,“ uvedl John Pecaric, vedoucí provozního oddělení společnosti RRD. „Pandemie urychlila vznik diagnostických testů, které je možné používat v místech poskytování péče a v domácím prostředí. To vyvolává potřebu vyšší přesnosti a spolehlivosti.“

Pecaric dodává: „Díky stávajícím celosvětovým zdrojům a desítkám let zkušeností v oblasti přírodních věd má naše organizace dobré předpoklady k tomu, aby pomohla klientům pojmout péči o pacienty nově a uvést jejich produkty na trh bez kompromisů. Společnost RRD disponuje potřebnou odborností v oblasti automatizace a kapacitami a akreditacemi, aby klientům mohla pomoci rozšířit provoz a zvládnout náročné výzvy telemedicíny, platforem virtuální péče a požadavků zdravotního pojištění.“

Společnost RRD dlouhodobě spolupracuje s řadou výrobců zdravotnických přístrojů, včetně společnosti Siemens Healthineers. Když úřad FDA schválil rychlý autotest na antigen COVID-19, spolupracovaly společnosti Siemens Healthineers a RRD při příjmu, kontrole, skladování, označování, plnění a logistice testů. Společnost RRD využila své odbornosti v oblasti řízení dodavatelského řetězce a schopnosti rychlého rozšíření výroby s cílem usnadnit tento časově náročný projekt.

Bližší informace o vertikálně integrovaném řešení společnosti RRD pro odvětví lékařské diagnostiky naleznete na adrese rrd.com/diagnostic-testing.

O společnosti RRD

Společnost RRD je předním světovým poskytovatelem marketingových, obalových a tiskových řešení a řešení dodavatelského řetězce, která pozvedávají zapojení zákazníků v rámci celého procesu na novou úroveň. Společnost nabízí v odvětví nejdůvěryhodnější portfolio kreativních realizací a celosvětové poradenství v oblasti obchodních procesů a její služby jsou pojaty tak, aby snižovaly dopad na životní prostředí. S 25 000 klienty, z nichž 92 % se objevuje na žebříčku Fortune 100, a 32 000 zaměstnanci ve 29 zemích nabízí RRD potřebnou odbornost, provedení a rozsah, díky kterým lze z kontaktních míst zákazníků udělat generátory skutečného dopadu.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Katie O’Rourke
ředitelka, RRD Corporate Communications