Andersen Global tilføjer samarbejdende firma i Baltikum

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global udvider sin europæiske dækning gennem en samarbejdsaftale med det førende full-service advokatfirma LEXTAL Legal og tilføjer tre lokationer i Estland, Letland og Litauen.

LEXTAL Legal leverer tjenester inden for internationale relationer, fusioner og opkøb, virksomheder og konkurrence, tvistbilæggelse, lovgivning om offentlige indkøb, forsikringsret, fast ejendom, strafferet og databeskyttelse. Firmaet, der består af 21 partnere og mere end 75 eksperter, leverer samlede løsninger til kunder i den baltiske region og i resten af verden. LEXTAL Legal er også internationalt anerkendt som et særdeles veldrevet advokatfirma af The Legal 500 og Chambers Europe.

“Vores teams værdier og forpligtelse på kvalitet og kundeservice har positioneret os som en førende strategisk partner for vores internationale og regionale kunder,” fortæller partner og medstifter Urmas Ustav. “Vores firmas samarbejde med Andersen Global kommer til at udvide vores globale fodaftryk og forstærke vores kapacitet.”

Bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz, tilføjer: “Firmaets imponerende vækst gennem årene og den konkurrencedygtige platform flugter fint med engagementet i kunderne samt leveringen af branchens bedste service. Med tilføjelsen af LEXTAL Legal, såvel som vores andre nylige tilføjelser i regionen, har vi fået en formidabel platform, der giver stærk dækning og bringer vores organisation i position til yderligere vækst, mens vi fortsat udvider vores globale platform.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatteeksperter og jurister over hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har nu mere end 12.000 eksperter verden over og en tilstedeværelse på over 380 lokationer gennem sine medlemsfirmaer og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700