TenderEasy, onderdeel van Alpega, kondigt samenwerking aan met Upply om gebruikers te voorzien van slimme vrachtbenchmarkgegevens

Deze nieuw gelanceerde samenwerking tussen TenderEasy en Upply verbetert de functionaliteiten van de offertemogelijkheden van TenderEasy, ter ondersteuning van professionals bij hun vrachtaanbestedingsproces. De integratie van Upply's prijsbenchmark, gebaseerd op 650 miljoen transactieprijzen, geeft TenderEasy-klanten direct inzicht in hun prijspositionering op de markt.

STOCKHOLM & PARIJS--()--TenderEasy, de cloudgebaseerde oplossing voor vrachtinkoop van Alpega, kondigt met genoegen haar nieuwste samenwerking aan met Upply, een door AI aangedreven benchmarkaanbieder die weg-, zee- en luchtvrachtgegevensprijzen over de hele wereld aanbiedt.

Het partnerschap levert live benchmarkgegevens aan de gebruikers van TenderEasy door volledige integratie van de gegevens van Upply in het platform van TenderEasy, waardoor ze de nodige informatie krijgen om de huidige prijzen in de markt te begrijpen, evenals de ontwikkeling daarvan in de loop van de tijd. Dit geeft de klant de mogelijkheid en het vermogen om te beslissen wanneer een aanbesteding concurrerend is en welke stappen te ondernemen in de mogelijke onderhandelingsrondes met vervoerders.

“Partnerschappen en integraties zoals deze voegen waarde toe voor iedereen die een vrachtofferte plant of uitvoert. In zo'n volatiele markt willen wij bij TenderEasy ervoor zorgen dat gebruikers de nieuwste inzichten hebben om te beslissen of, waar en wanneer een aanbesteding uit te voeren,” aldus Johan Vagerstam, medeoprichter van TenderEasy en Director Product Management bij Alpega.

“Partnerschappen in de digitale ecosystemen zijn essentieel om geavanceerde software en platforms te bieden. En dit is nog meer zo in de transportsectoren van tegenwoordig, waar de prijzen wekelijks fluctueren en capaciteiten moeilijk te vinden en veilig te stellen zijn. Onze samenwerking met TenderEasy is erop gericht marktgegevens te delen en deze direct beschikbaar te stellen aan supply chain-experts voor hun inkoopoplossingen, zodat ze de beste beslissingen kunnen nemen,” stelt Thomas Larrieu, CEO bij Upply.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Cathrin Rautenberg
Marketing Manager
cathrin.rautenberg@alpegagroup.com

Contacts

Pers:
Cathrin Rautenberg
Marketing Manager
cathrin.rautenberg@alpegagroup.com