Andersen Global udvider sit fodaftryk i Norden gennem samarbejdsaftaler i Finland og Danmark

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global fortsætter sin ekspansion på det nordiske marked gennem samarbejdsaftaler med det danske advokatfirma Bachmann/Partners og det finske advokatfirma I&O Partners. Med udgangspunkt i de eksisterende samarbejdende virksomheder Hellström Law og Unum i Sverige og Braekhus i Norge, styrker disse tilføjelser organisationens omfattende og integrerede skattemæssige og juridiske dækning i regionen.

Med kontorer i København og Aarhus tilbyder Bachmann/Partners en bred vifte af tjenester, herunder skattestrid og rådgivning, moms, punktafgifter, strafferetlig skatteret, arve- og ejendomsplanlægning for private og familieejede virksomheder med stor formue, international skatte- og erhvervsret. Bachmann/Partners, som er anerkendt af The Legal 500 som en konkurrencedygtig virksomhed i regionen, blev grundlagt i 2016 af ledende partner Christian Bachmann og leverer tjenester til lokale og internationale kunder.

”Vi har gennem årene opbygget vores omdømme på baggrund af vores store kendskab til dansk erhvervsliv, især vores specialisering i alle skatteretlige forhold”, siger Christian. ”Vi ser frem til at arbejde sammen med medlemsvirksomhederne og de samarbejdende virksomheder i Andersen Global, samtidig med at vi fastholder en konkurrencefordel på markedet og leverer omfattende løsninger til kunder globalt”.

I&O Partners blev grundlagt i 2015 og bistår kunder inden for områder som bank og finans, virksomhedsrådgivning, erhverv, tvistbilæggelse, ansættelse, fusioner og opkøb, IP-teknologi, omstrukturering og privat formue. Under ledelse af ledende partner Andrei Aganimov arbejder virksomhedens team på mere end 16 fagfolk tæt sammen med nationale og internationale virksomheder såvel som private kunder.

”Virksomheden er vokset ret hurtigt siden vores grundlæggelse for næsten syv år siden, og vores samarbejde med Andersen Global er næste skridt i vores vækst og udvikling”, siger Andrei. ”Vores samarbejde positionerer os til at udnytte den kollektive styrke i en global organisation, overgå kundernes forventninger og levere problemfri service”.

”Bachmann/Partners og I&O Partners deler et stærkt engagement i klassens bedste service og en passion for forvaltning og gennemsigtighed”, siger Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz. ”Deres teams vil være et stort aktiv til at imødekomme vores kunders voksende behov og vil arbejde synergistisk med medlemsvirksomhederne og de samarbejdende virksomheder i Andersen Global, samtidig med at vi fortsætter med at udbygge vores kapacitet i Nordeuropa”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter i hele verden. Andersen Global blev stiftet af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC i 2013 og Andersen Global har nu over 11.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 360 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700