Keyfactor presenteert nieuwe open-source community om innovatie op het gebied van cyberbeveiliging te stimuleren

De nieuwe community ondersteunt ontwikkelaars en technische teams en bevordert veilige samenwerking en kennisuitwisseling op het gebied van PKI, digitale ondertekening en cryptografietools

CLEVELAND--()--Keyfactor, het platform voor machine- en IoT-identiteit voor moderne ondernemingen, heeft vandaar de lancering bekendgemaakt van de nieuwe Keyfactor Community. De community geeft ontwikkelaars, operationele en technische teams de kennis en open-sourcetools die ze nodig hebben om de beste beveiligingsoplossingen voor hun gebruiksscenario of product te implementeren.

Beveiliging is cruciaal voor het succes van bijna elke onderneming die verbonden producten of online diensten ontwikkelt. Technische en operationele teams vertrouwen in toenemende mate op PKI (public key infrastructure) en machine-identiteiten om applicaties veilig te kunnen bouwen, implementeren en uitvoeren. PKI biedt ontwikkelaars een flexibele en schaalbare beveiligingstool waarop kan worden gebouwd en die kan worden geïntegreerd met bedrijfskritieke processen en infrastructuur. In de Keyfactor Community worden de toonaangevende producten van het bedrijf voor cryptografie, PKI en digitale ondertekening aangeboden in de vorm van speciale edities voor de open-source community die beschikbaar zijn voor alle gebruikers.

Open-source technologie biedt kansen voor innovatie door middel van samenwerking en stimuleert transparantie om digitaal vertrouwen in de onderneming op te bouwen,” aldus Tomas Gustavsson, Chief PKI Officer van Keyfactor. “De nieuwe Keyfactor Community stelt gebruikers in staat om nauw samen te werken met branchegenoten en biedt educatieve middelen en toegang tot kennis van topkwaliteit via een veilige omgeving. Ontwikkelaarsteams hebben enorme invloed en verantwoordelijkheid bij het nemen van beveiligingsgerelateerde beslissingen. Het is onze bedoeling met deze nieuwe community een groot deel van deze last te verlichten door toegang te geven tot onze volledige softwarestack door middel van open-source software.”

Gebruikers van de Keyfactor Community krijgen toegang tot community-edities van EJBCA, SignServer en Bouncy Castle, evenals gratis proefversies van professionele edities op Azure en AWS-cloud. De communitysoftware heeft al een groot gebruikersbestand met duizenden gebruikers die fungeren als kwaliteitsborgingsagenten die elke nieuwe release downloaden, testen en gebruiken.

Voor meer informatie over de Keyfactor Community en toegang tot onze open-source software: keyfactor.com/community.

Over Keyfactor

Keyfactor is het machine- en IoT-identiteitsplatform voor moderne ondernemingen. Het bedrijf helpt beveiligingsteams cryptografie te beheren als kritieke infrastructuur door PKI te vereenvoudigen, het beheer van de levenscyclus van certificaten te automatiseren en wendbaarheid op het gebied van cryptofie voor grote organisaties mogelijk te maken. Bedrijven vertrouwen op Keyfactor voor de beveiliging van elke digitale sleutel en elk certificaat voor multi-cloud ondernemingen, DevOps en embedded IoT-beveiliging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Korfias
fama PR voor Keyfactor
E-mail: keyfactor@famapr.com

Contacts

Nina Korfias
fama PR voor Keyfactor
E-mail: keyfactor@famapr.com