Glamhive is terug met de eerste internationale LIVE Style & Beauty Summit in het Glamourous Bulgari Hotel London

Gepresenteerd door Mary Kay Global Design Studio, praat de beauty- en stijlindustrie over ondernemerschap, Metaverse-mode en nog veel meer

Glamhive Live Summit London Sponsored by Mary Kay. (Photo: Mary Kay Inc.)

LOS ANGELES EN SEATTLE--()--Wat begon als een manier voor de stijlgemeenschap om samen te komen tijdens de pandemie, is uitgegroeid tot een van de grootste bijeenkomsten van influencers, schoonheidsexperts en mode-iconen wereldwijd. Glamhive en Mary Kay Global Design Studio lanceren deze top als een hybride fysiek/digitale ervaring met gasten die zowel persoonlijk als virtueel aanwezig zijn, allemaal vanuit het ultra-chique Bulgari Hotel in London op 23 april. 100% van de ticketverkoop zal worden gedoneerd aan het International Rescue Committee voor hun inspanningen voor de ondersteuning van de crisis in Oekraïne.

Dit wordt de achtste top van Glamhive met zes panels met meer dan 20 sprekers. Het met sterren bezaaide evenement wordt mede georganiseerd door Stephanie Sprangers (oprichter en CEO van Glamhive) en Nicole Chavez (styliste van beroemdheden voor Kristen Bell en Jessica Simpson). Een verscheidenheid aan trendy onderwerpen worden behandeld door de line-up van stersprekers, waaronder opkomende stylisten in de industrie, modefuturisten, beauty- en mode-ondernemers en wereldberoemde TikTok-influencers.

ONDERWERPEN:

  • The London Perspective
  • Unstoppable: Ladies Who Launch
  • Tea With British Vogue’s Dena Giannini
  • Brand Yourself: je persoonlijke merk laten groeien
  • Achter de naden — De mensen achter je favoriete rode loperlooks
  • De toekomst van mode

SPREKER IN DE SPOTLIGHT:

Onze sprekers zijn bekende stylisten, make-upartiesten, image-makers die werken met de grootste namen in Hollywood en daarbuiten, waaronder:

Stylisten van beroemdheden: Nicole Chavez, Zadrian Smith en Holly White

Celebrity Beauty: Christian Wood en Tania Grier

Editors: Dena Giannini, British Vogue en Brian Underwood, Oprah Daily

Mode-futurist en trendvoorspeller: Geraldine Wharry

TikTok Mode-influencers: Benji Park, Ambika Dhir

Tickets voor de conferentie kosten GBP 149 voor een ticket voor de hele dag in persoon en GBP 45 voor een virtueel ticket. Presenterende sponsor voor de Glamhive LIVE Spring Style & Beauty Summit is Mary Kay en haar Mary Kay Global Design Studio en Bulgari Hotel London.

Ga voor meer informatie naar https://www.glamhive.com/live

Over Glamhive: Glamhive werd in 2017 opgericht door ondernemer Stephanie Sprangers met de visie om persoonlijke styling te democratiseren en het uitgangspunt dat het vertrouwen dat gepaard gaat met glamour niet uitsluitend voorbehouden moet zijn aan de 'rich and famous'.

De online stylingervaring geeft iedereen met een wifi-verbinding toegang tot stylisten die hen de ondersteuning zullen bieden die nodig is om de beste versie van henzelf te zijn. Voor stylisten is het een naadloos end-to-end-platform dat hen helpt hun netwerk en hun zaken uit te breiden, 100% virtueel.

Over Mary Kay

Mary Kay Ash, een van de originele glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Als onderneming voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen sterker te maken op hun traject via onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay gelooft in het verrijken van het leven van vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het promoten van uitmuntende bedrijfsvoering, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden tegen huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, zoek ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stephanie Sprangers
CEO, Glamhive
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Contacts

Stephanie Sprangers
CEO, Glamhive
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446