Mary Kay zet haar inzet voor huidwetenschap voort

Mary Kay presenteert onderzoek op twee prestigieuze conferenties: Op het 19e Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress (AMWC) [wereldcongres voor esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde] en bij de European Society for Dermatological Research (ESDR) [Europese vereniging voor dermatologisch onderzoek]

Dr. Lucy Gildea, Mary Kay Chief Innovation Officer, Product and Science (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS, VS--()--Mary Kay Inc., een van ’s werelds innovatieve huidverzorgingsbedrijven, nam eind 2021 deel aan twee gerenommeerde Europese conferenties. Op het 19e Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress heeft Mary Kay Inc. een wetenschappelijke poster ingediend over het gebruik en de verdraagbaarheid van een sterk geconcentreerde retinolformule in de Aziatische huid. Mary Kay Inc. werkte ook samen met de European Society’s Dermatological Research (ESDR) voor sponsoring van het Future Leaders in Dermatology Symposium (symposium voor toekomstige leiders in dermatologie) op hun 50e jaarlijkse conferentie. Op deze conferentie deelde Mary Kay Inc. de resultaten van een recent klinisch onderzoek dat aantoonde dat een cosmetische formulering de symptomen van een gevoelige huid kan verlichten.

Het 19e Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress vond plaats van 16-18 september 2021 in Monte Carlo en werd gehouden onder de Hoge Bescherming van Z.D.H. Prins Albert II van Monaco. Deelnemers aan deze conferentie strekten zich uit tot verschillende beroepen, waaronder dermatologen, plastisch en cosmetisch chirurgen, anti-verouderingsartsen en esthetische en huisartsen. Meer dan 8.300 deelnemers uit 130 landen namen deel aan de conferentie, zowel persoonlijk als virtueel. Het digitale platform bood een meeslepende virtuele ervaring die de fysieke show aanvulde, waardoor aanwezigen konden deelnemen aan de digitale tentoonstelling en workshops konden volgen, ongeacht de afstand of reisbeperkingen.

Wetenschappers van Mary Kay deelden met trots hun laatste onderzoek naar het gebruik en de verdraagbaarheid van retinol op deze conferentie. Door een geleidelijk retinisatieprotocol te gebruiken bij Aziatische personen, was er een verbetering van hun algehele huiduiterlijk en een vermindering van post-inflammatoire hyperpigmentatie, een veelvoorkomend probleem bij het gebruik van retinol, vooral bij een gekleurde huid.

Retinol is een huidverzorgingsingrediënt van de gouden standaard met veel bewezen voordelen, maar de ervaring en verdraagbaarheid van een retinolproduct zijn niet voor iedereen hetzelfde. Voor personen die zich zorgen maken over mogelijke irritatie of hyperpigmentatie, bieden de resultaten van dit onderzoek mogelijke oplossingen. Ik ben erg enthousiast om dit onderzoek wereldwijd te delen met de wetenschappelijke gemeenschap op het 19e wereldcongres van AMWC om ons innovatieve onderzoek te delen met professionals op het gebied van huidwetenschap en veroudering”, zei Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer bij Mary Kay Inc.

AMWC 2021 bevatte een veelzijdig esthetisch en anti-verouderingsgeneeskundeprogramma gericht op het bevorderen van voortgezet onderwijs op hoog niveau en we waren blij dat Mary Kay dit jaar meedeed. We hopen dat we erin geslaagd zijn om de uitwisseling van nieuwe ideeën en het delen van 'kennis' op dit gebied op wereldwijd niveau te helpen inspireren”, zei Catherine Decuyper, oprichter en voorzitter van EuroMediCom. “Ik ben ons team, onze wereldwijde partners, de aanwezigen en de wetenschappelijke gemeenschap in het algemeen dankbaar voor hun bijdragen en voor de mogelijkheid om hen te dienen en hun behoeften op het gebied van esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde.”

Na het succes van AMWC 2021 host EuroMediCom AMWC 2022 van 31 maart tot 2 april 2022 opnieuw in hybride vorm, zodat afgevaardigden van over de hele wereld weer kunnen deelnemen aan de 20e editie van hun toonaangevende congres over esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde. Geregistreerden kunnen ervoor kiezen om persoonlijk aanwezig te zijn of live gestreamde sessies van over de hele wereld te bekijken.

De jaarlijkse European Society’s Dermatological Research (ESDR)-conferentie wordt elk jaar in september in Europa gehouden. In 2021 vond de jaarlijkse bijeenkomst vanwege reisbeperkingen en COVID-19-voorzorgsmaatregelen geheel virtueel plaats van 22-25 september 2021. ESDR ondersteunt onderzoekende dermatologie met als doel het verbeteren van de gezondheid van patiënten die lijden aan verschillende huid- en infectieziekten en immuunstoornissen. Naast het presenteren van het onderzoek, was Mary Kay ook in staat om een symposium voor Toekomstige leiders in dermatologie te sponsoren, waarmee de conferentie begon.

Associate hoofdwetenschapper Geetha Kalahasti van Mary Kay Inc. deelde de resultaten van een recent klinisch onderzoek dat de effecten evalueerde van een nieuwe formulering die een mengsel van lipiden bevatte die identiek was aan de natuurlijke verhouding van de huid, een nociceptor (TRPV-1)-antagonist en een botanisch extract dat de expressie van pro-inflammatoire cytokines vermindert.

Bij Mary Kay zijn we toegewijd om de huidbiologie te begrijpen en nieuwe producten te ontwikkelen die inspelen op de behoeften van de huid. Een blijvend aandachtsgebied was de relatie tussen de gevoelige huid en de huidbarrièrefunctie”, zei Kalahasti. “Elk van deze materialen was gericht op een specifieke biologische route die bijdraagt aan roodheid van de huid. De bevindingen toonden aan dat deze veelzijdige benadering helpt om de aangetaste huidbarrière te versterken en het ongemak dat gepaard gaat met een gevoelige huid te verlichten.”

Namens het bestuur van ESDR willen we Mary Kay bedanken voor de steun van de ESDR en de genereuze bijdrage aan activiteiten van ESDR. Een van de belangrijkste activiteiten van onze vereniging is het promoten van de presentatie van nieuwe onderzoeksgegevens en ideeën, en we zijn verheugd dat Mary Kay deel uitmaakt van dit evenement”, zei Leopold Eckhart, voorzitter van de wetenschappelijk programmacommissie van ESDR.

Dit specifieke symposium helpt jonge onderzoekers in contact te brengen met gerenommeerde wetenschappers in de dermatologie en moedigt dergelijke samenwerkingen aan. Een focus die erg belangrijk is voor Mary Kay Inc.

OVER MARY KAY

Mary Kay Ash, een van de originele glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Als onderneming voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen sterker te maken op hun traject naar economische onafhankelijkheid via onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay gelooft in het verrijken van het leven van vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het promoten van uitmuntende bedrijfsvoering, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden tegen huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, zoek ons op Facebook, Instagram, en LinkedIn of volg ons op Twitter.

OVER EUROMEDICOM

EuroMediCom is in 1999 opgericht en is sinds 2010 onderdeel van Informa Exhibitions. Het is toegewijd aan het promoten van levenswetenschappen en kennis via educatieve trainingen, conferenties en tentoonstellingen. Het belangrijkste evenement, AMWC, werd in 2003 gecreëerd en is sindsdien het grootste en meest toonaangevende medisch-esthetische congres ter wereld geworden. AMWC is ontwikkeld met de sterke overtuiging dat externe esthetische behandelingen en interne verouderingspreventie volledig kunnen worden aangepakt door twee aspecten te integreren: esthetische strategie via dermatologie en chirurgische procedures voor het uiterlijk en anti-verouderingsgeneeskunde voor preventie van veroudering en verbetering van esthetische behandelingen. Voor meer informatie over AMWC, klikt u hier: https://www.euromedicom.com/en/home.html

OVER DE EUROPEAN SOCIETY DERMATOLOGICAL RESEARCH (ESDR)

De European Society for Dermatological Research (ESDR) is in 1970 opgericht en is een non-profitorganisatie die fundamentele en klinische wetenschap met betrekking tot dermatologie promoot. De ESDR is de grootste onderzoeksvereniging voor dermatologie in Europa met momenteel ongeveer 1.100 leden. Door onderzoekende dermatologie en huidonderzoek te ondersteunen, draagt de ESDR bij aan een diepgaand begrip van de homeostase van de huid en aan de verbetering van de gezondheid van patiënten die lijden aan huid- en geslachtsziekten, infectieziekten en immuungemedieerde en inflammatoire aandoeningen. De ESDR faciliteert de uitwisseling van informatie die relevant is voor onderzoekende dermatologie tussen clinici en wetenschappers over de hele wereld. De ESDR organiseert ook het hele jaar door educatieve evenementen om kennis op het gebied van dermatologisch onderzoek te vergroten. Ga voor meer informatie naar: https://esdr.org/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com