President van RightSourcing, Maria Luoni, genoemd op 'Global Power 150 - Women in Staffing'-lijst van SIA 2021

Luoni leidt Integrated Workforce Platform van RightSourcing om organisaties te helpen bij strategisch beheer en optimalisering van hun tijdelijk personeel

FOLSOM, Calif.--()--RightSourcing, het Integrated Workforce Management (IWM)-platform in de gezondheidszorg, kondigt met trots aan dat president Maria Luoni is genoemd op de lijst 'Global Power 150 – Women in Staffing' van Staffing Industry Analysts (SIA)

Als president leidt Maria Luoni het enkele, geïntegreerde platform van 'high-touch' services en innovatieve technologische oplossingen van RightSourcing om organisaties in de gezondheidszorg en het hoger onderwijs te helpen kosten te besparen, de kwaliteit van talent te verbeteren, risico's te verminderen en de effectiviteit binnen hun tijdelijke personeelsprogramma te vergroten.

De SIA Global Power 150 – Women in Staffing-lijst, met 100 vrouwen uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en 50 wereldwijd, zet diegenen in de schijnwerpers wiens prestaties en bijdragen niet alleen de branche hebben verheven, maar die ook hebben bijgedragen aan het vormgeven, definiëren en beïnvloeden van de snel evoluerende wereld van werk.

"Het is waarlijk een eer om samen met zoveel andere getalenteerde vrouwelijke leiders in onze branche te worden erkend, vooral tijdens opnieuw een uitdagend jaar," aldus Maria Luoni, president van RightSourcing. “Het is duidelijk dat de toekomst staat voor aanpassen, bijstellen, prioriteren en creëren van veerkracht om voor goed beheer te zorgen in instabiele tijden. Samen moeten we nieuwe inzichten en mogelijkheden omarmen om het toekomstige personeelsbestand opnieuw vorm te geven."

Op weg naar 2022 blijft Luoni toegewijd aan het navigeren door ongekende uitdagingen terwijl organisaties overschakelen van reageren en herstellen naar opbloeien in het 'nieuwe normaal.' Door middel van bredere, diepgaandere en sterkere relaties zal RightSourcing zich niet alleen richten op het afstemmen van de strategische doelen met klantorganisaties, maar ook samenwerken met organisaties om opnieuw te bedenken hoe hun tijdelijke personeelsprogramma's dienen te evolueren met de markt.

Organisaties die meer willen weten over de voordelen van het IWM-platform van RightSourcing worden aangemoedigd contact op te nemen voor het plannen van een gratis personeelsanalyse, oftewel een Workforce Analysis.

OVER RIGHTSOURCING

RightSourcing, een dochteronderneming van PRO Unlimited, biedt een enkel, geïntegreerd platform van 'high-touch' services en innovatieve technologische oplossingen om organisaties in de gezondheidszorg en het hoger onderwijs te helpen de kostenbesparingen te verhogen, de kwaliteit van talent te verbeteren, de risico's te verminderen en de effectiviteit binnen hun tijdelijke personeelsprogramma te bevorderen.

RightSourcing, opgericht in 2001 en geleid door innovatie, blijft het moderne personeelsbestand opnieuw vormgeven, niet alleen voor de gezondheidszorg, maar ook voor het hoger onderwijs, de biowetenschappen en andere industrieën. Het bedrijf doet dit door middel van consultancy, managementdiensten en de beste technologie als een vertrouwde partner voor meer dan 500 faciliteiten landelijk. www.rightsourcingusa.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Emma Nadeau
Corporate Ink voor PRO Unlimited
PRO@corporateink.com

Contacts

Media:
Emma Nadeau
Corporate Ink voor PRO Unlimited
PRO@corporateink.com