Andersen Global versterkt voet aan de grond in Afrika met extra aanwezigheid in Gabon

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met de in Gabon gevestigde belastingfirma Caudexco, waardoor het zijn voet aan de grond in het land verder versterkt en zijn middelen in de regio uitbreidt.

De full-service firma is in 2017 opgericht en levert diensten op het gebied van belastingen, boekhouding, salarisadministratie en sociale aangiften en adviseert klanten over zaken op het gebied van ondernemings- en vermogensbeheer. Met een kantoor in Libreville bedient de firma bedrijven in sectoren zoals olie en gas, productie, handel en landbouw.

“De focus van onze firma is om onze klanten naadloos de allerbeste service te bieden”, zei algemeen directeur Gaston Anguile Ntoke. “De internationale aanwezigheid van Andersen Global via zijn aangesloten en samenwerkende firma's, samen met de kennis en ervaring van zijn professionals, stellen ons in staat om geïntegreerde, onafhankelijke oplossingen te leveren om te voldoen aan de lokale en grensoverschrijdende behoeften van onze klanten.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “Caudexco is de meest strategische keuze voor onze algemene uitbreidingsstrategie in Afrika. Hun gelijkgestemdheid, ervaring en expertise versterken ons robuuste team in de regio terwijl we dekking en mogelijkheden voor onze klanten in Afrika en wereldwijd blijven toevoegen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 9.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 325 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700