Berkshire Hathaway Specialty Insurance vergroot multinationale mogelijkheden en creëert wereldwijd netwerk in 170 landen

BOSTON--()--Berkshire Hathaway Specialty Insurance (BHSI) heeft vandaag aangekondigd dat het zijn wereldwijde netwerk heeft uitgebreid met eigen kantoren en netwerkpartners die BHSI-klanten kunnen voorzien van lokaal toegelaten verzekeringspolissen in 170 landen over de hele wereld.

"We zijn erg verheugd om zoveel uitstekende partners over de hele wereld te verwelkomen in de BHSI-familie," aldus David Valzania, hoofd Multinational, BHSI. "Elk van deze verzekeraars deelt de waarden van BHSI en sluit aan bij ons productaanbod, focus op uitstekende klantenservice en toewijding aan de CLAIMS IS OUR PRODUCT®-filosofie.”

BHSI heeft een nauwgezet zoek-, evaluatie- en due-diligence-proces uitgevoerd om de verzekeringspartners te selecteren die het best geschikt zijn om het merk Berkshire Hathaway en onze klanten te vertegenwoordigen. Beleid dat door netwerkpartners wordt uitgegeven, wordt ondersteund door de financiële kracht van BHSI.

“Onze multinationale capaciteiten zijn snel gegroeid. Met ons uitgebreide netwerk kijken we ernaar uit om consequent producten en diensten van wereldklasse te leveren aan onze multinationale klanten over de hele wereld,” stelde Amy Bowman, Vice President, Multinational, BHSI.

BHSI biedt multinationale programma's voor alle bedrijfstakken, waaronder programma's voor commercieel onroerend goed, schade, uitvoerende en professionele lijnen, zekerheidsstelling en ongevallen en gezondheid.

Ga voor meer informatie over de multinationale capaciteiten van BHSI naar https://bhspecialty.com/bhsi-multinational/.

Berkshire Hathaway Specialty Insurance (www.bhspecialty.com) biedt verzekeringen voor commerciële eigendommen, schade, beroepsaansprakelijkheid in de gezondheidszorg, uitvoerende en professionele lijnen, transactieaansprakelijkheid, zekerheidsstelling, zeevaart, reizen, programma's, ongevallen en gezondheid, medische stop-loss, huiseigenaren en multinationale verzekeringen. De werkelijke en definitieve dekkingsvoorwaarden voor alle productlijnen kunnen verschillen. Het onderschrijft op papier van Berkshire Hathaway's National Indemnity-groep van verzekeringsmaatschappijen die een financiële sterkte-rating hebben van A++ van AM Best en AA+ van Standard & Poor's. Berkshire Hathaway Specialty Insurance, gevestigd in Boston, heeft kantoren in Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Indianapolis, Irvine, Los Angeles, New York, San Francisco, San Ramon, Seattle, Stevens Point, Adelaide, Auckland, Brisbane, Keulen, Dubai, Dublin, Hongkong, Kuala Lumpur, Londen, Macau, Madrid, Manchester, Melbourne, München, Parijs, Perth, Singapore, Sydney en Toronto.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JoAnn Lee / +1 617.936.2937

Contacts

JoAnn Lee / +1 617.936.2937