William Shatner lanceert 'Unlocking Resilience' Global Leadership Podcast Series van Everbridge, vandaag beschikbaar

  • Iconische acteur, auteur, producent, regisseur, filantropist en nu ruimtevaarder William Shatner is de nieuwste influencer om te spreken als onderdeel van de Everbridge Global Leadership Series, nu beschikbaar in nieuw podcastformaat
  • Inaugurele podcast gaat de samenvloeiing van leiderschap, technologie en veerkracht op zowel het persoonlijke als organisatie-niveau behandelen

William Shatner Launches Everbridge’s ‘Unlocking Resilience’ Global Leadership Podcast Series, Available Today (Graphic: Business Wire)

BURLINGTON, Mass.--()--Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn podcast Unlocking Resilience™: Global Leadership Series met William Shatner als inaugurele gast. Op de podcast, die de eerste in zijn soort is, zijn wereldwijde influencers, overheidsleiders, C-level leidinggevenden en topzorgdeskundigen te horen terwijl ze de samenvloeiing van leiderschap, technologie en veerkracht op zowel het persoonlijke als organisatieniveau bespreken. De onderwerpen omvatten onder meer het overwinnen van persoonlijke uitdagingen om een leven van veerkracht te creëren; effectieve strategieën voor het waarborgen van organisatie-veerkracht en bedrijfscontinuïteit in het aangezicht van kritieke gebeurtenissen; en perspectieven op de toekomst van werk, leven en entertainment in een post-pandemische wereld.

De Unlocking Resilience-podcast, met William Shatner – hier beschikbaar – kan ook worden gedownload via Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Pandora, iHeartRadio, Deezer en JioSaavn & Gaana.

Shatner, die de belichaming van de essentie van veerkracht is, werd de oudste persoon op de leeftijd van 90 jaar om door de ruimte te vliegen als onderdeel van een historische ruimtelancering vorige week aan boord van een suborbitale capsule van Blue Origin . Shatner verwoordde zijn 'diepgaande ervaring' bij terugkeer naar de aarde. Hij cultiveerde een carrière van meer 60 jaar als bekroonde acteur, regisseur, producent, schrijver, musicus en ruiter. Shatner is een van de meest herkenbare figuren van Hollywood en een grote filantropist.

In de eerste aflevering van Unlocking Resilience verklaart Shatner: "Het is één ding om je bedrijf te starten, je dag te beginnen, en het gaat volgens plan. Maar het moment dat de telefoon niet werkt, of het moment dat iemand binnenkomt met een oproep, met een noodsituatie... gaan al je plannen het raam uit. En dan moet je veerkrachtig zijn. En het is die veerkracht die iemand tot een leider maakt."

Unlocking Resilience is de nieuwste uitbreiding van de succesvolle Everbridge Global Leadership Series, die onlangs een Gold Stevie® Award won voor Communications Campaign of the Year. Er deden meer dan 100 sprekers aan mee en de serie heeft tot nu toe meer dan 40.000 besluitvormers uit het bedrijfsleven en van de overheid in 150 landen aangetrokken. De nieuwe podcast bedient een publiek van C-level managers samen met leiders op alle niveaus in publieke en particuliere organisaties.

De presentatoren zijn onder andere de volgende senior leiders van Everbridge: Chief Executive Officer David Meredith; wereldwijd erkende technoloog en Chief Experience Officer Dr. John Maeda; Chief Revenue Officer Vernon Irvin; Chief Digital Officer Suma Nallapati en Chief Security Officer Tracy Reinhold. Komende gasten en leiders op het gebied van veerkracht worden gedurende de rest van het jaar aangekondigd.

"We hebben de podcastserie 'Unlocking Resilience' ontwikkeld om de beste praktijken, strategieën en inzichten van veel van 's werelds beste influencers verder te delen. We vragen hoe ze veerkracht benaderen in zowel hun persoonlijke als professionele leven," aldus David Meredith van Everbridge. "Ons publiek bestaat uit C-level leidinggevenden en besluitvormers uit de hele industrie en over de hele wereld die ernaar streven hun eigen aanpak en praktijken voor het waarborgen van veerkracht op de proef te stellen."

Voor elke opgenomen aflevering doet Everbridge een donatie aan de CDC Foundation, een non-profitorganisatie die toestemming heeft van het Amerikaanse congres om filantropische partners en particuliere bronnen te mobiliseren ter ondersteuning van de kritieke gezondheidsbeschermingsmissie van de Amerikaanse Centra voor Ziektebestrijding en Preventie (CDC's). Sinds 1995 heeft de CDC Foundation meer dan $ 1,6 miljard opgehaald en meer dan 1.200 programma's gelanceerd die een impact hebben op een verscheidenheid aan gezondheidsbedreigingen, van chronische aandoeningen waaronder cardiovasculaire ziekte en kanker, tot infectieuze ziekten zoals rotavirus en HIV, tot noodreacties, waaronder COVID-19 en ebola. Om bij te dragen aan de CDC Foundation gaat u naar de Everbridge Team-geefpagina op https://give.cdcfoundation.org/Everbridge of de Crush COVID-campagne op www.give4cdcf.org.

In zijn recente gesprek met David Meredith deelde president Clinton zijn perspectief op het regelen van de landelijke voorbereiding voor, en reactie op, verschillende digitale, natuurlijke en door de mens veroorzaakte crises. Hij merkte op: "In de moeilijkste tijden zijn we allemaal alleen maar mensen en vervagen onze verschillen en hebben we dezelfde dingen nodig... [Met] veerkracht zijn mensen de architecten van hun toekomst."

Tijdens een andere themagesprek stelde Steve Forbes toen hij het had over de reactie van bedrijven op COVID-19: "Bedrijven hebben een nieuwe waardering voor paraatheid [voor grootschalige kritieke gebeurtenissen], en leggen de lat nu hoger als het gaat om risicoverzekering. Het feit dat zo veel bedrijven een goede reactie hadden en de juiste dingen deden, op een manier die zelfs zij niet voor mogelijk hielden, was volgens mij een zeer krachtig toonbeeld van de geest van innovatie, creativiteit, veelzijdigheid."

De Global Leadership Series van Everbridge omvatte gesprekken met bestuurders en C-level leidinggevenden van Accenture, Aviva, Capital One, The Coca-Cola Company, Fannie Mae, Ford Motor Company, Fortinet, Goldman Sachs, Houston Methodist Hospital, Humana, IBM, Invesco, Major League Baseball, de Mayo Clinic, Moderna, Salesforce.com, Siemens, Volkswagen en vele anderen.

Ga naar de Everbridge Blog om te luisteren naar de 'Unlocking Resilience'-podcast van Everbridge.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Organizations Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.800 wereldwijde klanten op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, risicolopers en hulpverleners die kunnen helpen te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Everbridge bedient 8 van de 10 grootste Amerikaanse steden, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, 9 van de 10 grootste wereldwijde adviesbureaus, 8 van de 10 grootste wereldwijde autofabrikanten, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde zorgverleners en 7 van de 10 grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston met extra kantoren in 25 steden over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat 'uitspraken met betrekking tot de toekomst' in de zin van de 'veilige haven'-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en waren gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als 'verwachten,' 'anticiperen,' 'moeten,' 'geloven,' 'doel,' 'projecteren,' "doelstellingen,' 'schatten,' 'potentieel,' 'voorspellen,' 'kunnen,' 'zullen,' 'konden,' 'van plan zijn,' variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico's en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico's; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico's beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission ('SEC'), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2020, ingediend bij de SEC op 26 februari 2021. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Everbridge-contactpersonen voor mediarelaties:

Jeff Young
jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Kevin Carter
kevin.carter@everbridge.com

Contacts

Everbridge-contactpersonen voor mediarelaties:

Jeff Young
jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Kevin Carter
kevin.carter@everbridge.com