Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Botswana

SAN FRANCISCO--()--For at styrke organisationens fodfæste i Afrika indgår Andersen Global en samarbejdsaftale med skattefirmaet AccPro Accountants i Botswana.

AccPro Accountants, der ledes af Craig Granville, har fire beliggenheder i Botswana – i henholdsvis Francistown, Gaborone, Maun og Kasane – og tilvejebringer full-service-ydelser inden for skatterådgivning, overholdelse af skattereglerne, sekretariatsbistand og finans. Firmaet har to partnere og over 40 fagfolk ansat. Dets kunder er lokale og internationale virksomheder samt små og mellemstore forretninger.

”Samarbejde med fagfolk, som deler vores engagement i problemfri ydelser i topklassen, styrker vores praksis, da et af vores mål er at være en af de toneangivende organisationer i Botswana,” udtaler Craig. ”Vores samlede ekspertiser tilbyder en guldgrube af viden og erfaring, og sammen vil vi skabe en blivende effekt for vores kunder.”

”Craig og hans team viser deres fremragende lederskab og engagement i forvaltning,” tilføjer Andersen Globals bestyrelsesformand og administrerende direktør Mark Vorsatz. ”Deres evner supplerer juridisk praksis hos de firmaer, vi allerede arbejder sammen med i Botswana og bringer os i stilling til bedre at møde vores kunders behov i landet og regionen.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, som består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Andersen Global blev oprettet af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC i 2013 og har nu over 9.000 eksperter globalt. Andersen Global er repræsenteret på over 320 beliggenheder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

 

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700