Legends Awaken in Darkness Rises-update voor het driejarige jubileum

Update voegt Character Awakening, New Demonic Raid, speciale in-game jubileumevenementen en meer toe

Legends Awaken in Darkness Rises Third Anniversary Update (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Darkness Rises, de derdepersoons actie mobile role-playing-game (RPG) van Nexon America, viert zijn driejarig jubileum met een groot aantal nieuwe content, speciale jubileumevenementen en beloningen, waaronder een gratis geschenk voor iedereen die zich vanaf vandaag tot 22 augustus 2021 aanmeldt.

De Legends Awaken-update voegt opwindende nieuwe content toe die niet alleen de driejarige jubileummijlpaal herdenkt, maar de game-kennis bevordert met de nieuwe vaardigheid Character Awakening, nieuwe Demonic Raid, de nieuwe Royal Kitty Pet en een assortiment jubileumevenementen waarmee spelers kunnen meedoen aan de viering.

  • Nieuwe vaardigheden - Character Awakening: Hiermee kunnen bestaande personages hun huidige vaardigheden overtreffen door krachtige nieuwe vaardigheden en Awakening-kwaliteiten te ontgrendelen. Character Awakening-vaardigheden verbeteren de algehele kracht van de capaciteiten van het karakter, waardoor de kracht wordt verhoogd tot de maximale vaardigheid en verbeteringsniveaus van het personage.
  • Nieuwe Demonic Raid: Naast het leren van nieuwe vaardigheden kunnen spelers met maximaal twee andere spelers de gloednieuwe realtime coöperatieve raid tegen de nieuwste hoge baas Bakura aangaan. Hiermee kun je de geheel nieuwe hoogwaardige Rank L-apparatuur bemachtigen, nog meer uitrusting van topniveau maken met de materialen die je wint, en bonusbeloningen verdienen voor het spelen met gildeleden.
  • Evenementen/uitrusting: Om spelers te helpen hun laatste verdedigingslinie tegen de Demonic-commandanten te versterken, moet je deelnemen aan de komende evenementen en nieuwe raids om ervoor te zorgen dat jij en je team alles hebben om het Mortal Plane te beschermen tegen Bakuras invasie terwijl hij nog maar 30% aan kracht heeft. Ga nog verder door exclusieve Wings te verdienen door de Demonic Raid te voltooien.

Naast de Legends Awaken-gamecontent voegt de update ook een reeks getimede evenementen en beloningen toe voor spelers om mee te vieren met de volgende jubileumevenementen:

  • Gratis geschenk - Van 20 juli tot en met 22 augustus ontvangen alle spelers die zich aanmelden bij de game een gratis cadeau om in te loggen tijdens het jubileumevenement. Het geschenk bevat twee Level 60 Rank S++ wapens
  • Aanmeldevenement voor de 3e verjaardag - Vanaf nu tot en met 16 augustus ontvangen spelers die zich voor opeenvolgende dagen aanmelden bij het spel een verscheidenheid aan Gold, Gems, Pet Summon Tickets, Gear Summon Tickets, Rank S Refining Stones, Rank S Jewels en Rank S Runes. Spelers die zich zeven dagen lang aanmelden, ontvangen de vorige beloningen plus Rank S++ uitrusting
  • Lucky Spin - Van 20 juli tot en met 17 augustus wordt er een speciaal roulette-evenement gehouden op Iron Guard Square, waar spelers eenmaal per dag vier soorten munten voor het driejarig jubileum kunnen verdienen en de munten kunnen worden verkocht in ruil voor goud
  • Kostuumcollectie - Van 20 juli tot en met 17 augustus ontvangen spelers die alle onderdelen van een specifiek kostuum in Kostuumschatkist #9 verzamelen, een verbetering voor dat personage die vier weken meegaat.
  • Missie-evenement - Van 20 juli tot 17 augustus kunnen spelers bepaalde missies voltooien tijdens de toegewezen periode van het evenement en punten verdienen die kunnen worden gebruikt om een schat aan nieuwe items in te wisselen, waaronder Rank L Awakening Stones, Rank L vaardigheidswijziging-tickets, Pet Eggs, hoogwaardige knutselmaterialen en meer.

De update bevat ook gloednieuwe Military Band-kostuums, nieuwe Awakening Link-vaardigheden en meer dan 19 selecteerbare passieve Awakening-kwaliteiten om uit te kiezen.

Om mee te doen aan de festiviteiten kunnen spelers de game downloaden voor iOS of Android. Bezoek https://dr.nexon.com voor meer informatie over Darkness Rises.

Assets: Legends Awaken-trailer / Artwork

Social media: Twitch / Instagram / Twitter / Discord

Over Darkness Rises https://dr.nexon.com/
Darkness Rises, dat werd uitgebracht in 2018, is een revolutionaire next-gen actie-RPG van Nexon die adembenemende beelden combineert met geavanceerde, meeslepende gameplay en ijzingwekkende eindbaasgevechten - en dat alles in de palm van je hand. Dankzij de unieke klassen en prachtige gerenderde gevechten op iOS en Android heeft Darkness Rises sinds zijn lancering meer dan 23 miljoen spelers, 35 miljoen samengestelde personages en 2,4 miljoen voltooide missies verzameld.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/
Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor de media
Brian Klotz
Nexon America
pr@nexon.com

Contacts

Contactinformatie voor de media
Brian Klotz
Nexon America
pr@nexon.com