Cognitive Space geselecteerd voor deelname aan inaugurele AWS Space Accelerator voor startups

Cognitive Space zal AWS cloud-oplossingen gebruiken om zijn suite van AI-aangedreven diensten voor satellietmissie-operaties, verzamelplanning en capaciteitsvoorspelling te ontwikkelen en te exploiteren.

Cognitive Space selected for the AWS Seraphim Space Accelerator (Photo: Business Wire)

HOUSTON--()--Cognitive Space heeft vandaag aangekondigd dat het is geselecteerd om deel te nemen aan de Amazon Web Services (AWS) Space Accelerator, een bedrijfs ondersteuningsprogramma voor startups die op zoek zijn naar AWS om de grootste uitdagingen in de ruimtesector op te lossen. Deze mogelijkheid zal de inspanningen voor cognitieve ruimte ondersteunen om satellietactiviteiten te revolutioneren door de kracht van kunstmatige intelligentie en machine te brengen die leert naar missions- en verzamelplanning. Cognitive Space biedt nieuwe ruimtevaartorganisaties met geavanceerde hulpmiddelen voor het optimaliseren van de opbrengst en prestaties opleveren als hun satellietconstellaties groeien en schaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Herman
(202) 550-0723
Scott.Herman@cognitivespace.com

Contacts

Scott Herman
(202) 550-0723
Scott.Herman@cognitivespace.com