Sordin en Cardo Crew bundelen hun krachten om een nieuwe generatie slimme gehoorbeschermers te creëren voor professionele teams onderweg

Toonaangevende PBM-fabrikant werkt samen met wereldspeler in kritieke communicatietechnologie om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop professionele gemobiliseerde teams op de grond communiceren en hun gehoor beschermen in lawaaierige omstandigheden

TEL AVIV, Israël--()--De in Zweden gevestigde pionier op het gebied van gehoorbescherming, Sordin, heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Cardo Crew, een wereldspeler in kritieke communicatietechnologie, in een beweging die hoogwaardige gehoorbeschermers zal combineren met geavanceerde communicatie .

De samenwerking, die zal leiden tot talloze baanbrekende voordelen voor missiekritieke teams ter plaatse, werd aangekondigd voorafgaand aan de lancering van SHARE, de baanbrekende nieuwe elektronische gehoorbeschermer van Sordin. Het SHARE-apparaat wordt in augustus 2021 gelanceerd en combineert de geavanceerde dynamische mesh-communicatietechnologie van Cardo Crew met functies zoals filtering van omgevingsgeluid, spraakactivering en een speciale mobiele app.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eleanor Smith
eleanor.smith@contextpr.co.uk

Contacts

Eleanor Smith
eleanor.smith@contextpr.co.uk