monday.com kondigt indiening van registratieverklaring voor voorgestelde beursintroductieaanbod aan

NEW YORK en TEL AVIV, Israël--()--monday.com Ltd. (‘Monday.com’), een werkbesturingssysteem (Work OS) waar organisaties van elke omvang de tools en processen kunnen creëren die ze nodig hebben om elk aspect van hun werk te beheren, kondigde vandaag aan dat het een registratieverklaring heeft ingediend op formulier F-1 bij de Securities and Exchange Commission (de ‘SEC’) met betrekking tot de voorgestelde beursintroductieaanbod van haar gewone aandelen. Het aantal aan te bieden aandelen en het prijsbereik voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald. monday.com is van plan haar gewone aandelen op de wereldwijde geselecteerde markt Nasdaq te noteren onder het tickersymbool ‘MNDY’.

Goldman Sachs & Co. LLC en JP Morgan treden op als belangrijkste book-running-managers voor het voorgestelde aanbod, met Allen & Company LLC en Jefferies als gemeenschappelijke book-running-managers. William Blair, Piper Sandler, Oppenheimer & Co., Canaccord Genuity, Cowen en Needham & Company treden op als co-managers voor het voorgestelde aanbod.

Dit aanbod zal uitsluitend worden gedaan door middel van een prospectus. Exemplaren van de voorlopige prospectus met betrekking tot het aanbod zijn, wanneer beschikbaar, te verkrijgen via: Goldman Sachs & Co. LLC, Ter attentie van: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonisch op (866) 471-2526, of per e-mail op prospectus-ny@ny.email.gs.com; JP Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, telefonisch op (866) 803-9204, of per e-mail op prospectus-eq_fi@jpmchase.com; Allen & Company LLC, Ter attentie van: Prospectus Department, 711 Fifth Avenue, New York, New York 10022 of per e-mail op allenprospectus@allenco.com; of Jefferies LLC, Ter attentie van: Equity Syndicate Prospectus Department, 520 Madison Avenue, New York, NY 10022, telefonisch op (877) 821-7388, of per e-mail op Prospectus_Department@Jefferies.com.

Een verklaring van registratie op formulier F-1 met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de SEC, maar is nog niet van kracht. Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mag er een aanbod tot koop geaccepteerd worden voorafgaande aan het tijdstip waarop de inschrijving van kracht wordt.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod om te kopen, noch zal er enige verkoop plaatsvinden van de effecten in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaand aan registratie of kwalificatie krachtens de effectenwetgeving van een dergelijke staat of rechtsgebied.

Over monday.com

Het monday.com Work OS is een open platform dat de kracht van software democratiseert, zodat organisaties eenvoudig softwaretoepassingen en werkbeheertools kunnen bouwen die aan al hun behoeften voldoen. Het platform verbindt mensen intuïtief met processen en systemen, waardoor teams kunnen excelleren in elk aspect van hun werk. monday.com heeft teams in Tel Aviv, New York, San Francisco, Miami, Chicago, Londen, Kiev en Sydney. Het platform kan volledig worden aangepast aan elke branche en wordt momenteel gebruikt door meer dan 125.000 klanten in meer dan 200 branches in meer dan 190 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon pers:
Leah Walters
leah@monday.com

Contactpersoon investeerders:
Alex Wellins
The Blueshirt Group, voor monday.com
alex@blueshirtgroup.com

Contacts

Contactpersoon pers:
Leah Walters
leah@monday.com

Contactpersoon investeerders:
Alex Wellins
The Blueshirt Group, voor monday.com
alex@blueshirtgroup.com