Andersen Global udvider sit europæiske fodfæste med rådgivningsfirma i Monaco

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Vesteuropa gennem en samarbejdsaftale med rådgivningsfirma i Monaco EBC Trust, dermed komplementeres den globale organisations Private Client-rådgivning praksis og evne til at opfylde klienters behov på tværs af landegrænser gennem sine medlemmer og samarbejdsfirmaer.

EBC Trust blev etableret i 1975 og specialiserer sig i rådgivning til erhvervs- og privatkunder med den ledende partner Richard Maclellan i spidsen. Deres fokusområder omfatter aktiv ledelse af klienters underliggende aktiver og ligeledes regnskabs- og anmeldelsestjenester. Teamet som består af syv medarbejdere, har driftsmæssige, økonomiske og regulatoriske erfaringer, som er autoriserede til at levere tjenester som formueforvaltning i Monaco og erklæringer om reelt ejerskab for Monacos ejendomshandlere. Derudover hjælper de klienter med etablering af afdeling for familieanliggender, overholdelse af skatteregler, planlægning af pensionering og succession samt flytning til Monaco.

"Vores prioritet er og vil fortsat være kundeservice i særklasse", udtalte Richard. "Vores pligtopfyldenhed, når det gælder ledelse og forpligtelse til gennemsigtighed, gør det muligt for os at levere uafhængig rådgivning og skræddersyede tjenester, der er i dine kunders bedste interesse. Samarbejdet med Andersen Global forbedrer vores tjenestetilbud yderligere, idet vi kan tilvejebringe klienter med problemfri løsninger og ressourcerne i en global organisation. Vi ser frem til at arbejde med Andersen Globals medlemmer og samarbejdsfirmaer i Europa såvel som globalt, og til at etablere synergistiske arbejdsrelationer."

"Monaco er et betydeligt marked og vores samarbejde med EBC Trust sætter os i en position, hvor vi kan levere endnu mere omfattende løsninger til klienter og tilføje dækning for vores organisation i Vesteuropa", sagde Andersen Global bestyrelsesformand og adm. direktør Mark Vorsatz. "Richard og hans team har en enestående viden og erfaring, som gjorde dem til den ideelle tilføjelse til vores platform i regionen. Deres fremragende omdømme, virksomhedskultur og ligesindethed vil gøre det muligt for dem at arbejde synergistisk med vores andre medlemsfirmaer og samarbejdsfirmaer globalt."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har Andersen Global nu over 7.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 265 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

 

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700