Tommy Hilfiger benoemt Alegra O’Hare tot Global Chief Marketing Officer

Alegra O’Hare, Chief Marketing Officer, Tommy Hilfiger Global (Photo: Business Wire)

AMSTERDAM--()--Tommy Hilfiger, eigendom van PVH Corp. [NYSE: PVH], is verheugd de benoeming van Alegra O’Hare als Chief Marketing Officer bij Tommy Hilfiger Global aan te kondigen, met ingang van 12 april 2021. In deze functie zal O’Hare innovatieve wereldwijde marketingstrategieën ontwikkelen en uitvoeren om bestaande en toekomstige generaties TOMMY HILFIGER-consumenten te bereiken en te binden.

“De benoeming van Alegra is een essentiële volgende stap in dit nieuwe tijdperk voor TOMMY HILFIGER,” aldus Avery Baker, President en Chief Brand Officer bij Tommy Hilfiger Global. “Ze zal een drijvende kracht zijn bij het verwezenlijken van onze nieuwe merkvisie door middel van creatieve, digitale en omnichannel marketingstrategieën van topklasse. Haar sterke affiniteit met cultuur en bewezen ervaring in het vergroten van zowel relevantie als omzet bij consumenten wereldwijd zal een grote aanwinst zijn. Ik ben erg blij dat Alegra ons team komt versterken en een leidende rol gaat spelen bij het opbouwen van de volgende generatie Tommy-fans.”

TOMMY HILFIGER is altijd al een merk geweest dat zijn tijd vooruit is en ik ben blij dat ik dit nieuwe traject kan ingaan met het team, tegen de achtergrond van een drastisch veranderd consumentenlandschap,” aldus O’Hare. “We gaan samen deze nieuwe omstandigheden het hoofd bieden, met een focus op het creëren van aansprekende en verrassende merkervaringen voor alle consumenten, waarbij we onze positie als marketeers van wereldklasse verder ontwikkelen door culturele en creatieve grenzen te verleggen.”

O’Hare brengt meer dan 25 jaar marketingervaring met zich mee, bij internationale consumentenmerken als Adidas, Bang & Olufsen, Champion, Lee en Wrangler. Haar meest recente functie was Chief Marketing Officer bij GAP, waar ze leiding gaf aan het wereldwijde marketingteam om consumenten te inspireren via alle contactpunten van het merk, waaronder communicatie, detailhandel, digitale media, sociale media en PR, door middel van digital-first marketing en een omnichannel retailaanpak. Daarvoor was O’Hare hoofd marketing voor het merk Adidas Originals, waar ze verantwoordelijk was voor alle merkcampagnes, de samenwerking met partners als Pharrell Williams, Alexander Wang en Childish Gambino, en alle marketingcommunicatie-activaties wereldwijd.

TOMMY HILFIGER is een van 's werelds toonaangevende lifestyle-merken, met een naam en identiteit die overal ter wereld herkend wordt. De marketinginitiatieven van het bedrijf hebben ertoe bijgedragen dat TOMMY HILFIGER steeds meer voet aan de grond krijgt, dankzij de consistente groei van het wereldwijde merkbewustzijn en consumentengerichte strategieën waarmee een trouwe schare fans wordt opgebouwd en behouden. De zichtbaarheid van het merk is nog nooit zo groot geweest als nu, dankzij opvallende collecties, campagnes, partnerschappen en effectieve consumentenacties.

Over Tommy Hilfiger

Met een merkenportfolio met onder meer TOMMY HILFIGER en TOMMY JEANS is Tommy Hilfiger een van 's werelds meest erkende premium designer lifestyle-groepen. De focus ligt op het ontwerpen en verkopen van hoogwaardige op maat gesneden kleding en sportkleding voor heren, collectiekleding en sportkleding voor dames, kinderkleding, denimcollecties, ondergoed (inclusief badjassen, nachtkleding en loungewear), schoenen en accessoires. Via geselecteerde licentiehouders biedt Tommy Hilfiger aanvullende lifestyleproducten zoals brillen, horloges, parfum, zwemkleding, sokken, kleine lederwaren, huisartikelen en bagage. De TOMMY JEANS -productlijn bestaat uit spijkergoed en schoenen voor heren en dames, accessoires en parfum. Merchandise onder de merken TOMMY HILFIGER en TOMMY JEANS is wereldwijd verkrijgbaar voor consumenten via een uitgebreid netwerk van winkels van TOMMY HILFIGER en TOMMY JEANS, toonaangevende speciaalzaken en warenhuizen, geselecteerde online winkels en op tommy.com.

Over PVH Corp.

PVH is een van de meest bewonderde mode- en lifestylebedrijven ter wereld. Wij zijn de drijvende kracht achter merken die de mode bepalen – voor altijd. Ons merkenportfolio omvat de iconische merken Calvin Klein, TOMMY HILFIGER, Van Heusen, IZOD, ARROW, Warner’s, Olga en Geoffrey Beene evenals het digitaal geörienteerde lingeriemerk True&Co. Onder deze en andere nationaal en internationaal bekende merknamen, in eigen beheer dan wel gelicentieerd, brengen wij in meer dan 40 landen een verscheidenheid aan goederen op de markt. Dat is Onze Kracht. Dat is de Kracht van PVH.

SAFE HARBOR-VERKLARING ONDER DE PRIVATE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT VAN 1995: Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht, waaronder, zonder beperking, verklaringen met betrekking tot de strategieën, doelstellingen, verwachtingen en intenties van het bedrijf, zijn gedaan in overeenstemming met de safe harbour-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen inherent onderworpen zijn aan risico's en onzekerheden, waarvan vele niet met nauwkeurigheid kunnen worden voorspeld en waarvan sommige mogelijk niet worden verwacht, waaronder, zonder beperking, (i) de strategieën, doelstellingen, verwachtingen en intenties van het Bedrijf kunnen te allen tijde naar goeddunken van het Bedrijf worden gewijzigd; (ii) het Bedrijf kan voor het grootste gedeelte gefinancierd zijn met vreemd vermogen en gebruikt een aanzienlijk deel van haar kasstromen om haar schuldenlast af te lossen, waardoor de onderneming mogelijk niet over voldoende middelen beschikt om haar activiteiten te beheren op de manier die zij beoogt of heeft geëxploiteerd vroeger; en (iii) andere risico's en onzekerheden die van tijd tot tijd worden aangegeven in de deponeringen van het bedrijf bij de Securities and Exchange Commission.

Het bedrijf heeft geen enkele verplichting om publiekelijk enige toekomstgerichte verklaring bij te werken, of deze nu het gevolg is van de ontvangst van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tommy Hilfiger:
Virginia Ritchie
Vice President, Global Communications
E-mail: virginia.ritchie@tommy.com
Tel: +31 6 4318 4870

Contacts

Tommy Hilfiger:
Virginia Ritchie
Vice President, Global Communications
E-mail: virginia.ritchie@tommy.com
Tel: +31 6 4318 4870