Interactive Brokers maakt einde aan alle beperkingen op de handel van opties

GREENWICH, Connecticut--()--Interactive Brokers Group (Nasdaq: IBKR), een internationale effectenmakelaar, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf vrijdag alle beperkingen op de handel in opties van AMC, BB, EXPR, GME, KOSS en andere opties die betrokken waren bij de recente onstuimigheid van de markt heeft beëindigd. De opties en de onderliggende aandelen zijn momenteel onderworpen aan verhoogde margevereisten die onderhevig zijn aan wijzigingen afhankelijk van de marktomstandigheden. Het bedrijf blijft deze onstuimige markten in de gaten houden.

Over Interactive Brokers Group, Inc.:

Gelieerde ondernemingen van de Interactive Brokers Group bieden 24 uur per dag geautomatiseerde uitvoering van transacties en bewaring van waardepapieren, goederen, valutahandel en derivaten daarvan op meer dan 135 markten in talloze landen en valuta vanuit één geïntegreerd IBKR-beleggingsaccount voor cliënten wereldwijd. We verlenen onze diensten aan individuele beleggers, hedgefondsen, handelscollectieven, financiële adviseurs en introductiemakelaars. Vier decennia lang hebben we ons gefocust op technologie en automatisering en dat heeft ons in staat gesteld onze cliënten te voorzien van een uniek geavanceerd platform voor het beheren van hun beleggingsportfolio's. We streven ernaar onze cliënten gunstige voltrekkingstarieven en nuttige hulpmiddelen voor handels-, risico- en portfoliobeheer, onderzoeksfaciliteiten en beleggingsproducten te bieden, kosteloos of tegen lage kosten, om hen de mogelijkheid te bieden optimaal rendement te halen uit hun beleggingen. In Barron’s Best Online Broker Review van 24 februari 2020 werd Interactive Brokers de eerste plaats toegekend met een score van 5 uit 5 sterren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.
media@ibkr.com

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.
media@ibkr.com