Andersen Global udvider sin dækning i Sydafrika

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Sydafrika gennem en samarbejdsaftale med full-service regnskabs- og skatterådgivningsfirmaet SAB&T Business Consulting (SAB&T), og udvider dermed organisationens dækning til yderligere ni byer i landet: Centurion, Bloemfontein, Cape Town, Durban, Kimberley, Nelspruit, Polokwane, Port Elizabeth og Rustenburg.

SAB&T blev grundlagt i 1994 og deres team af eksperter betjener enkeltpersoner, små og mellemstore virksomheder samt multinationale virksomheder inden for forskellige brancher, herunder landbrug, uddannelse, underholdning, hotel og restauration, produktion, detail og teknologi.

”Vores firma har udviklet stærke relationer med vores kunder ved at levere førsteklasses løsninger og opretholde de højeste standarder for professionel adfærd og ekspertise siden tilblivelsen af ​​Sydafrikas demokrati i 1994”, siger COO Fazel Sulaman. ”Vores mål er at forblive et førende firma ved fortsat at imødekomme og overgå kundernes forventninger. Vi ser frem til at arbejde sammen med Andersen Globals medlems- og samarbejdsfirmaer regionalt og globalt”.

”SAB&T's innovative tilgang til forretning og kunden-først-mentalitet stemmer overens med vores organisations vision og kultur”, siger Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz. ”Fazel og hans team er erfarne eksperter med omfattende lokal og international viden. Dette samarbejde styrker vores position på det afrikanske marked, idet vi planlægger at tilføje yderligere dækning og ressourcer regionalt inden for det næste år”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 241 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700